Destek MAİLİME ÖDÜL GELMİŞ AMA KULLANILMIŞTIR DİYOR !!!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»ìиžìвλт•єяí«´¯) tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mailime yaratık yumurtaları her yerde diye bir mesaj geldi ve içerikte bilgilendirme ve ek olarak 100polat roket 10bin ucb 10 emp geldi ama bonus paketi al dediğimde bu link kullanılmıştır diyor. Ne yapmam gerek ?

Ayrıca parazit dalgasi mailindende ödüller gönderilmiş ama yine aynı hatayı alıyorum. Bu link kullanılmıştır !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 May 2015
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Aynı linke 2. kez tıklarsanız (Bu link Kullanılmıştır) uyarısını alabşilirsiniz,eğerki ilk kez tıkladığınızda bu uyarıyı alıyorsanız,detaylı bilgilerinizle birliklte Support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

3. 2 kez basmadım zaten ilk açışım linki ama 3 linktede hata veriyor 3 ödülde uçuş.. 1.5 aydır girmiyorum oyuna

Edit :Tamamdır supporta mail attım. Konuyu kapatmazsanız sonucu yazabilirim aynıdertten çeken arkadaşlar varsa.

Son düzenlenen: 24 May 2015
  4. Merhaba ,

Bu mail ile gelenler süreli oluyor. Bazıları 24 saat içinde kullanılması gerekirken bazıları 2 yada 3 gün geçerli olabiliyor. Bazen 1 - 2 hafta yada 1 ay geçerli olabiliyor.

Konuyla ilgili kesin bilgimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.