Destek Maksimum Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Blovagona tarafından 7 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Blovagona

Blovagona User

Herkese iyi forumlar diliyorum. Benim bir sorum olacak. Ar-Ge puanlarını sıfırladıktan sonra yenisini yerleştirebilmek için neredeyse 2-3 gün biriktiriyorum. Dağıtılan Ar-Ge puanları dağıtım anında seprom istediği için ve bu doğal olarak maksimum seprom sınırını aştığından bir kaç gün alıyor. Bundan dolayı haritada Ar-Ge'siz gezmek durumunda kalıyorum. Konuya dair öneri yada tavsiyeniz varsa dinlemekten memnun olurum. Şimdiden yapacağınız değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

ZamanınEfendisi[TR] ve WolfWar bunu beğendi.
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Öncelikle tavsiye almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölüme açmalısınız.Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Sorunuza gelirsek ben argemi sıfırladığımda genel olarak oyuna girmiyordum tamamlayana kadar veya kutu toplamayı tercih ederdim. Yaratık kesmek yerine sizde kutu toplayabilirsiniz

Keyifli Forumlar

Blovagona bunu beğendi.
  3. Kutu toplamak mantıklı evet,savaşlardan kaçınmaya bak.

4. Alfisti35

Alfisti35 User

Seprom en değerli maden o yüzden böyle kalması daha iyi. 2-3 gün beklemenin sorun olacağını sanmıyorum. Yoksa hergün arge değiştiririz keyfimize göre :)

5. şu an alınabilecek en iyi yöntem sıfırlamadan önce skylabındaki depo full seprom dolu olsun.ondan sonra sıfırla.50 aregn vrsa bunu tamamlayabilemn için yine de bi full depo seproma daha ihtiyacın olabilir.başka türlüsü yok şuan.

Blovagona bunu beğendi.
  6. Ne yazıkki pek taktiği yok, sıfırlarken seprom rafinerisi dolu olsun en azından elindeki arge puanlarını maksimum derecede dağıtırsın. 35 arge üstüysen ortalama 8-9 günde tamamlanır profili dizmek.

7. Blovagona

Blovagona User

Teşekkür ederim gerekli cevapları aldım konu kilitlenebilir.

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğini üzere konu kilitlenmiştir rica ederiz.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.