Maksimum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erdem_korkmaz70 tarafından 20 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Burada maksimum neler yapılabilir onu yazacağım. Şimdilik maksimum kalkanı yazacağım, yarın da hasarı yazarım :)

En çok Jeneratör Citadel'de vardır ( 20 tane ). 16 lv. bir BO-2'de 11,500 kalkan verir. Gemiye 20 Tane koysak :

230,000 kalkan verir.

Apis-Zeus olsa 10 Droit eder, Droidi 16lv. yapsak Droit Her kalkan jeneratörü için %15 klakan bonusu verecektir. Buda her BO-2 için 13,225 kalkan demek. Herculesler full olsa %15 bonus daha ekleriz ve buda BO-2 başına 15,208 kalkan demek. Buda ...

304,160 kalkan demek. Hem Droit, hemde gemiyi toplasak ...

Bide buna Semprom eklesek 747,824 yapar.
    %25 Destek eklesek 934,780 yapar.

%10 Droit uçuş düzeni ile 1,028,258 yapar. Yani en fazla kalkan 1,028,258 ( bir milyon yirmi sekiz bin iki yüz elli sekiz )

Devamı gelecek...

Son düzenlenen: 21 Ekim 2014
    Drowhake bunu beğendi.
  2. KARANLIK

KARANLIK User

Yararlı bir konu ama hercules tasarımını ekledinizmi acaba full odluğunu göz önüne alırsak :)

3. Unuttum ama çok işim var bu aralar En geç haftaya çarşamba :) o güne 2 performans 1 proje 1 ürün dosyası yetiştircem ama daha 1 performans bitti daha çook var :p Ama ara ara güncelleyeceğim maksimum olan herşeyi yaszarım aklıma geldikçe :)

Son düzenlenen: 21 May 2014
  4. KARANLIK

KARANLIK User

İlk önce sorumluluklarınızı bitirin zaman buldukça yaparsınız aklıma geldikçe eksikleri yazar yardımcı olurum size :)

KeskinBicak bunu beğendi.
  5. Tamam tamam buldum % 15'miş güncelledim az önce ( 2dk. önce ) :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Birde kalkan desteği veren goliat tasarımlarımız var bastion sentinel vb :)

KeskinBicak bunu beğendi.
  7. Bu kadar basit şeyleri nasıl unutuyorum :confused:

Ama durun Citadel'de böyle bir tasarım yook :D

8. Arkadaşlar x2 Kronos ne zaman çıkacak ?

9. Bilgim yok ve yeri yanlışş :)

10. yerini bulamadım o yüzden buraya yazdım :D

11. Hoop genel konular bölümüne :) ama cevap '' Bu tür tarihleri bilemeyiz, sistem tarafından çıkarılmaktadır'' olacak. Kısacası şimdiden cevabını aldın :D

12. Teşekkür Ederim Kolay Gelsin :)

13. Drowhake

Drowhake User

Erdem çok güzel bir konu .

Fakat sepromu ve kalkan güçlendiriciyi en sona koyarsan daha iyi olur sonuçta kalkan güçlendirici ve seprom son haliyle güç verecek (%60)

14. Bir gün düzenlicem ama bakalım bu hafta çarşambadan sonra, istersen konuya katkıda bulunabilirsin, ismini yazarım ve Hesap Makinesini Google'den Hesap makinesi diye aratarak buldum :)

15. unutma kappadan gelen ek %5 güçlendiricide olabilir böylece toplamda güçlendirici %30 olur :D (benim öyle oldu :D )

16. Olabilir orasınıda sen hesapla :D

17. 1m kalkan oyunda olur mu demeyin oluyor geçen adamın biri ile boşşlokum kesiyordum 1m bilmem kaç k kalkanı vardı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.