mangır kart ödeme sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve esrarengizzz tarafından 5 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. modum alacagım urunlerı alıyorum odeme secenegınden mangır kartı secıyorum maıl ımı yazıyorum tıklıyorum yenı sayfa acılıyo o sayfada bu cıkıyo pop-up a ızın verdım flash player ı guncellerım cerezlerı sıldım antı vırusler devre dısı bıraktım ama yınede ekran acıldıgında resımler olmuyo yazılar oluyo resımlerı acamıyorum sorun ne olabılır

modum ben bı bılgıye ulastım

yazıyo

modum kac saattır beklıyom ılgılenırmısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2015
  2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ayrıntılı bilgi bekliyoruz size yanlış bilgi vermek istemiyoruz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2015
  3. anladım modum tesekkur edrım cevap gelmeyınce gorulmedı zannettım ondan alt alta yazdım ozur dılerım

son olarak dogru bılgı verın modum nıe yanlıs bılgı verıyonuz :)) dalga gecmıyorum yanlıs anlasılmasın :)

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Sizin konuyu araştırmaktan dolayı mesajınızın görüldüğünü göstermek amaçlı olarak hızlı yazmıştım istemiyoruz yerine istiyoruz yazmışım özür dilerim

İyi Forumlar

5. sorun dıgıl modum sevıyorum boyle hataları guzel oluyo :)

benım elımde sadece mangır kart kodu var onu e-pin de kullanamacagımı soyledıler
    kodu gırdıgım yere gırebılıyorum sorun yok

6. Merhaba ,

Gerekli bilgilerinizle birlikte ( Server - ID ) durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

7. merhaba modum ,

ben mangır kart fırmasının anamerkezi berlinle gorustum onlar benım yerıme şimdilik yukledıler alacagım urunlerı ekranı ss cekıp gonderdım ayrıca teknık bolumle gorusup benım bu sorunumun neden oldugunu gereklı bazı ayarları bana gonderıcekler gelen maılı konuyu kılıtlemezsenız buraya atarım ıstersenız sız yenı bı konu acarsınız benım gıbı sorunla karsılasan arkadaslar olursa ordan bakıp o ayarları yapabılırler

Saygılarımla

8. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Paylaşabilirsiniz. Burada lütfen yönetici üslubu kullanmayınız.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
  9. modum almanyadan cevap geldı ben buraya nasıl resım yuklıcegımı bılmedıgım ıcın bendekı sorunun nasıl oldugunu gosteremıyorum ama bana bı maıl adresı verebılırsenız veya support a atabılırım ıetersenız ordan ulasabılırsınız çözüme gelelim
    oncelıkle baska browserden deneyebılırler cozulmezse browser ı guncellemelerı gerekıyor buda olmazsa
    sorun tarayıcı hatalı olabılır oncelıkle tarayıcının önbelleğinin temizlenmesi ve çerezlerin silinmesi gerekıyor ayrıca pop-up ve java script bunların butun sıtelere ızın verılmesı gerekıyor ayrıca antı vırus programlarının kapanması flash player ında guncellenmesı gerekıyor
    kısaca bu sorunun cıkmasının bırcok yolu varmıs (ben sorunu bulamadım çok fazlada anlamadıgım için pc den ) bunları denedıkten sonra dahıl değişmezse pc ye format atıp butun herseyı sıldıkten sonra yenıden kullandıkları browser ı yuklemelerı ve pop-up ve java script ı etkın hale getırıp denenmelıymıs ben daha format atmadım attıktan sonra duzelıcekmı bakarım cevap verebılırım

10. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Resim eklemek için buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

11. [​IMG]
    Buyrun modum saolun yukledım

12. BOMBACIEFE

BOMBACIEFE User

hiç emin değilim böyle bir şey görmedim ama supporta bildirebilirsin.

İyi forumlar.

13. yenı bır odeme bıcımı oldugu ıcın supporttakı arkadaslarında pek bı bılgısı yok konuda o yuzden anamerkezlerıyle gorustum

14. Merhaba ,

Mangır Kart ödeme yönetemi Darkorbit için yeni diye biliyorum. Henüz bizim elimizde de bilgileri yok. Fakat en kısa zamanda konusunu hazırlayacağız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.