Mangırt Kart Ödeme Seçeneği Nerde Acaba

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kod aldım ve mangırt kartla alıcamğımı soylediler o ödeme seçeneği bulamıyorum uri al dediğimde

2. Merhaba,

Hangi server'da oynuyorsunuz?

İyi Forumlar.

3. Merhaba,

Şu an kontrol ettim ve mangırkart seçeneği bulunmaktadır. Tekrar kontrol ediniz.

İyi Forumlar.

4. ben m2 pazar sitesinden aldım kodu düvenli site ama verdikleri kod 4 kutucuklu epin ise 5

5. Merhaba,

Kodu girerken epini değil, mangırkart seçeneğini seçmelisiniz. Kodu açılan pencereye yazmanız gerekmektedir. Sizin sahip olduğunuz bir mangırkart kodu ve epin ile ödemeye çalışıyorsunuz. Bu yüzden kabul etmiyor. Mangırkart seçeneğinden ödemenizi tamamlamalısınız.

İyi Forumlar.

6. mangırt kart yok dediniz :D oyle bir seçenekte yok

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Maalesef forum üzerinden ancak bu kadar yardımcı olabiliyoruz.Neredeyse tüm fm ler ilginlendi sizlerle ancak hala bir çözüme ulaşamadık forumdan.

Aldığınız kodları ile ilgili satın aldığınız yere başvurunuz.Buradan müdahele edemeyiz.

İyi forumlar

8. BEN BU 160 TL LİK KODU NE YAPIYIM PEKİ :( SİZE VERSEM KONTROL EDİNİZ DOĞRULUĞUNU SONRA E PİN KODU OLARAK BAN A GERİ DDÖNSE OLURMU ZANNETMİYORUM AMA

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supporta başvurursanız kodları inceleyebilirler bizler müdahele edemeyiz forumdan.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.