Manitu Anlıyorum Seni ;)

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by Aydın_36, Apr 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aydın_36

Aydın_36 User

Forumda görevli Mod'lar arasında en büyük Egoya sahip olan sensin anladım.5 gün önce Support'da görevli arkadaşların işlerini doğru düzgün yapmadıklarıyla ilgili bir konu açtım.Paradoks konuyu '' sohbet '' bölümüne taşıdı,bunu yapmaktaki amacı bana özel olan Tıcket numarasını diğer üyeler görmesin diyeymiş de BEN BUNU BİLMİYORDUM.Daha önce sorun bildirmek için açtığım konu '' konuşmacı köşesi '' gibi kimsenin dikkatini çekmeyen bir yere taşındığı için,yine aynısını yapıyorlar diye düşünüp,doğal olarak biraz kızdım.Yine daha önce '' oyunun dengesizliği '' diye açtığım konuyu '' oyunun düzeni '' olarak değiştirdikleri için forum Mod'larına bu konuda güvenemiyorum nedense.Neyse,benim yaptıklarım bunlar.Eğer varsa bir hatam amenna.Peki beni 5 gün banladıktan sonra sen ne yaptın Manitu ? Beni banlayıp uzaklaştırdıktan sonra,yani bana cevap hakkı vermeden beni mi afişe etmeye çalışıyorsun aklınca ? Kaç yaşındasın sen 13 mü ? Çünkü bu yaptığın şey '' top benim,sadece ben kime izin verirsem o oynayabilir '' diyen çocuklar vardır ya,ona benziyor işte . Benim yada her hangi bir forum KULLANICISININ açtığı forum başlıklarını yada yazdığı mesajları değiştirme hakkı VAR.Yani ben açtığım konu başlıklarını yada yazdığım mesajları,( forum kurallarına aykırı olmayacak şekilde ) dilediğim gibi değiştirebilirim.Benim sıkıntım bu başlık değiştirme yada mesajları değiştirme işini Mod'ların kafalarına göre yapıyor olmaları.Küfür yok hakaret yok,illegal hiçbir şey yok ama görevli Mod kafasına göre değiştiriyor,ben buna itiraz ediyorum işte.Support ile olan ÖZEL görüşmelerimi burada ifşa ediyor olman suç değil mi ? Kural herkes için geçerli değil mi ? Sen ne hakla bunu burada paylaşıyorsun ? Madem paylaşıyorsun bütün yazışmalarımızı paylaş.Niye sadece kendini haklı çıkarmak için,işine gelenleri paylaşıyorsun ? Madem hiçbir kural umurunda değil,buyur Support ile olan bütün yazışmalarımı dök buraya.Sen bu mantıkla devam edersen emin ol kimseye üzüm yedirmezsin.
    Bu arada Support ile iletişim halindesin madem,söyle oradaki arkadaşlara,benim talebimi bir an önce işleme koysunlar.Bak bu hem senin,hemde benim için daha iyi olur.Çünkü sen sistemi eleştiren bir oyuncudan kurtulmuş olursun,bağı dilediğin gibi yönetir,üzümleri kime istiyorsan ona verirsin,bende senin gibi egosu yüzünden görevini kötüye kullanan insanlarla muhatap olmak zorunda kalmam.Yani ikimizinde işine gelir.Bunu bir düşün ;)

Last edited: Apr 15, 2019
  2. Merhabalar; Hocam forumda bazı başlıklar bulunmaktadır. Siz oyun sorunu başlığına farklı bir konu yada eleştiri açarsanız o da gerekeni yapacaktır lütfen forumu kullanmadan önce inceleyiniz ve kuralları okuyunuz :D
    + Kişi yada görevliler ile konuşma üslübunuza dikkat ediniz aksi takdirde daha fazla ceza ile karşı karşıya kala bilirsiniz.

Minerva likes this.
  3. Aydın_36

Aydın_36 User

Benim üslubumda ne var ? Gayet anlaşılır ve elimden geldiğince ( haksızlığa uğramış olmama rağmen ) saygılı bir dil kullandım.Ceza verip vermemek onlara kalmış.

4. Aydın_36

Aydın_36 User

Manitu bak yine ben haklı çıktım.Support işini düzgün yapmıyor işte.Neredeyse 2 haftadır hesabımın kapatılmasını yani sistemden tamamen silinmesini istiyorum,ilk talebimi dile getirdiğim zaman benden bazı bilgiler ve Kimliğimin ön ve arka yüzünü gösteren resimler istediler,bende gönderdim.Az önce e-postama düşen,Support tarafından gönderilen mesaj şu şekilde ;
    Merhaba,

Oyunu oynamak istemiyorsanız bir daha giriş yamayabilirsiniz. Hesap kapatma isteğinizi kabul edemiyoruz. Pilot isminizi de değiştirmiş bulunuyoruz!

Saygılarımla,

Simsek

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Şimdi diyebilirsiniz ki '' oyunu oynamayacaksın madem girme '' ama öyle olmuyor işte.Bu karakter meselesi gibi bir şey benim için.Ben hiçbir şekilde bu sistemin bir parçası olmak istemiyorum.Bu da benim en doğal hakkım.Sistem bana böyle bir hak tanıyorsa eğer,bende kullanırım bu hakkı.Bu arada Support yetkilisinin son cümlesini yanlış okumadınız '' Pilot isminizi değiştirmiş bulunuyoruz '' Evet Support'un bunu da yapabildiğini öğrenmiş olduk.Diledikleri zaman hesabımıza girip çıkabiliyorlar ne güzel :)

5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

O cevap bizzat bana aittir ve evet hesap kapatma isteminizi reddettim. Firma olarak bunu reddetme hakkımız bulunmaktadır çünkü hesaplarınızın asıl sahibi firmamızdır. Biz de kapatma isteminizi reddettik.
    Ve ayrıca; hakaret içerikli her pilot ismi tarafımızdan değiştirilmektedir, bunu da bütün oyuncu arkadaşlarımız bilir. İstedikleri zaman giriş çıkış yapan support elemanlarını da merak etmedim değil hani, Birilerini birşeyler için suçluyorsanız bize kanıtla gelmek durumundasınız aksi takdirde hem TCK üzerinde hem de firma kurallarımızda bu birisini bilerek ve isteyerek suçlama maddesine girer ki her ikisinin de yaptırımı bulunmaktadır.

Bir çeşit algı operasyonu yapmaya çalıştığınızın farkındayız ancak ortada haksız bir durum söz konusu değildir. Sizden istenildiği gibi gerekli bilgileri zamanında bize iletmiş olsa idiniz bahsi geçen biletinizdeki gibi cevapsız kalmazdınız. O biletiniz hala açık durumda yanlış hatırlamıyorsam. Siz cevap vermeden de biz cevaplayamayız lakin hiçbirimiz müneccim değiliz.

Bunun neresinde anlaşamıyoruz merak etmiyor da değilim.

Ancak bu mesajınızın fazlası ile gereksiz olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle olayı daha fazla büyütmenenizi rica ediyor ve konunuzu kilitliyorum.

Spinaci and Atakentlistyla like this.
Thread Status:
Not open for further replies.