Manivela ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _darkpasıon_ tarafından 21 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Manivela admin benim beta kapım kapanmıştı üst yöneticilere bildirildi demiştiniz bunun hakkında bi gelişme oldumu ?

2. Merhaba ,

Biz ancak genel olarak iletiyoruz. Bireysel olarak iletip takip etme gibi bir durumumuz yok.

Kapı haklarınızdan 3. yani en son hakkınız sistemden kaynaklanan neden yada nedenlerden dolayı yanıp kapınız patlarsa sistem tarafından en geç 48 saat içinde iade edilir.

Eğer 48 saat geçtiği halde bir değişiklik olmazsa ve sistem kaynaklı olduğuna eminseniz gerekli bilgilerinizle durumu support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Kıyamet moderatörüm supporta yazmadığım şey kalmadı tek verdikleri cevap önbelliğinizi silin başka dedikleri bişey yok 48 saat geçti gelmedi hala pazar günü kapım oyundan kaynaklanan bir sorun ile kapandı ve kapım geri verilmedi bi tek ben değil benden başka insanlarda bu durumdan nasibini aldı

4. Merhaba ,

Yakın zamandaki oyunda oluşan sorunları incelenmesi için ilettik fakat gelişmeler ne yönde olur bunu bilemiyoruz. Kapılardaki iade sistemi en son yani 3. hakkınız sistemden dolayı yanarsa iade oluyor diye biliyorum.

İyi forumlar.

5. Evet 2 ve 3. hakkım oyundan dolayı gitti 2.hakkımı kullanırken oyunda hata oldu yandı 2-3 dakika arayla 3. hakkıma girdim orda da gene bu sorun tekrar etti ve kapım gitti. İlginizden dolayı teşekkür ederim ama manivela admin bizzat kendisi üst birimlere iletmişti benim sorunumu onun cevabını bekliyorum .

6. Merhaba ,

O halde konuyu açık bırakıyorum. Eğer bir gelişme olduysa kendisi bu konuy yazar.

İyi forumlar.

7. Drowhake

Drowhake User

Emin misiniz ?

İnternet kopukluğu , bilgisayarda ufak bir arıza , sayfa yenilenmeside olabilir.

8. Teşekkür ederim Kıyamet Moderatörüm. Drowhake kendimden çok eminim. Bilgisayarım tertemiz internet hızım 10 mbit hiç bir sorun yaşanmaz . Daha önce olmadı neden beni kapıda yakalasın ?

9. darkpasion bendede öyle olmuştu beta kapım güme gitmişti inanki senden arızalı değilse gerçekten 3 hakkınıda veriyorlar ben supporta yazmıştım verdikleri cevapta ne yazıyordu unuttum ama bi kaç güne kalmadı kapım açılmıştı :) yani bekle biraz sende sıkıntı yoksa, oyundan kaynaklıysa geri alıyorsun hakkını için rahat olsun :)

10. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Kapınız oyundan dolayı patlamış olsa kapınız iyade edılırdı ama genede supportun vereceyi cevap net ve özdür supportla iletişime geçmenızı tavsıye ederım kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.