Mantık Dışı Chat Cezaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nova213 tarafından 14 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nova213

Nova213 User

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar;
    Değinmek istediğim konu Darkobit ve Bigpoint Games görevlilerinin Türk server oyuncularına uyguladıkları akıl ve mantık dışı ceza yöntemidir.Öncelikle buranın ağlaşma forumu olmadığını ve olmasınıda hiç istemeyeceğimi belirtmek isterim. Buraya yazacağım şeyler eminimki mantıklı düşünen her oyuncunun katılacağı şeylerdir. Okursanız anlayacaksınız!Şimdi kendimden örneklerle başlıyorum.30 Gun chat ban yedim,ve chat banım açıldı-ve küsür bir ceza'yı tekrar yedim. Üstelik gün içerisinde oyuncularla herhangi bir diyalog vs. yaşamayıp report dahi edilmeme rağmen. "
    18 Yaşında öğrenci ve oyunu son derece profesyonel bir birey olarak oynadığım halde (sadece kendim için söylemiyorum, eminim benim gibi bir çok abim,arkadaşım vardır.) Cezai sistemin bu kadar mantık dışı işlemesini kınıyorum ve amacı sadece çocukları oyuna çekerek üzerlerinden para kazanıp... bizim gibi profesyonel oyuncuları saf dışı bırakıp çocukça cezalar veren bir sistem oluşturan Bigpoint games sesimi duyurmaktır.Bakın arkadaşlar hiç kimse buna " Sadece bir oyun " diyemez. Emek veriyoruz, zaman harcıyoruz! Sürekli küfür etmeye odaklanmış bilgisayar bağımlısı asosyal insanlarla oyun oynarken sınırlarımızı zorluyoruz. Bu ceza sistemi bi yere çok iyi olsada, böyle mantıksız ve aptalca bi şekildede işleyebiliyor.Bigpoint games bunu göz ardı etmez ve en azından bi açıklama yaparsa XXXXX

2. Kardeşim haklısın banada aynısı olmuştu çok zor kanıtladım bunu zar zor kendimi yırtıp açtırdım supportla uğraşman gerekecek

3. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Öncelikle eleştirinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Haksız yasaklama olduğunu düşündüğünüz durum hakkında, destek ekibimizle iletişime geçtiğinizde size bilgi verilecektir. Eğer yanlış anlaşılma söz konusu ise size yardımcı olacaklardır. Bunun yanı sıra bu sistemin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi adına fikir ve önerilerinize açığız. Diler destek ekibi üzerinden, diler forum üzerinden bizimle bunları paylaşabilirsiniz. Bizler de seve seve gerekli birime iletiyor olacağız.

İyi oyunlar dileriz.

4. Nova213

Nova213 User

Hiperzeka Bigpoint Games ne yapmalı?
    Bigpoint Games saçma sapan indirimlere gideceğine veya çoluk çocuğun cirit attığı oyun sitelerine reklam vereceğine önce oyun içi oluşan ortama göz atmalı ve çözüm olduğunu düşündükleri aslında bi yere çözüm olan ama bazen sınırları aşan ve tamamen mantık dışı bir hal alan chat ban yöntemi üzerinde tekrar düşünmelidirler. :)

_ALPHA_ Bey chat ban yöntemi üzerinde tekrar düşünmelidirler. :) ric ediyorum

O kadar para veriyoruz VIP Üri vs almak için, emek veriyoruz , uğraşıyoruz bari buna saygı gösterin . Hakkımı istiyorum. Arkadaşlarımıza öneriyoruz, Darkobit oynayın pişman olmazsınız diyoruz siz oyunu hakkıyla oynayanlara ceza veriyorsunuz.

Ama o kadar emek ve oyuna yatırdığımız para ne olacak? Geri gelecek mi?
    Yeni bir hesap açarsam aynı problemi tekrar yaşamayacağımdan nasıl emin olacağım?
    Haksız bir sebepten dolayı sınırsız engel almak... İnşallah çapalarım ve diğer oyuncular rın çabaları boşa gitmez. :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2019
  5. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Lütfen olumlu/olumsuz yazılarınızı forum kuralları çerçevesinde ve saygı/sevgi çizgisini aşmayacak şekilde yazınız. :)

"Tekrar düşünmeliler." demek çok kısa ve ucu açık bir yanıt. Size yanlış gelen bir durum belki üst mercilerin gözüne hiç takılmadı. Bunları açık açık söyleyerek, bizim de tabiri caizse nokta atışı geri bildirim yapmamızı sağlayacaksınız. Kısacası biraz kafa patlatmak ve parmak yormak gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederiz.

İyi oyunlar.

Nova213 bunu beğendi.
  6. Nova213

Nova213 User

rica ederim ne demek biraz sinir sinirliyim cok özür dilerim _ALPHA_ Bey kusura bakmayın ;)

Sadece ben değil çoğu insan aynı şeyden şikayetçi, herkese sebepsiz yere ban atılıyor ama ortada ne kanıt var ne bir başka şey.
    Suçluluğumu kanıtlayın daha fazla zorluk yaratmadan ya da hakkımı arayacağım, gerekirse şikayet dâhi edeceğim.Bigpoint Games cevap bekliyorum...

Sadece ben değil çoğu insan aynı şeyden şikayetçi, herkese sebepsiz yere ban atılıyor ama ortada ne kanıt var ne bir başka şey.
    Suçluluğumu kanıtlayın daha fazla zorluk yaratmadan ya da hakkımı arayacağım, gerekirse şikayet dâhi edeceğim.Bigpoint Games cevap bekliyorum...

Çok saçma bir sistem o zaman afedersin ama biz o paraları havadan bulmuyoruz hakkımızla kazanıyoruz çalışıyoruz yani bu bir haktır emektir ayıp günah kardeşim bu ne ! o zaman *** games de düzgün şekilde banlamalar yapsın iyice bi baksın haklımı ban atıyorum haksız mı !

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Nisan 2019
  7. _ALPHA_

_ALPHA_ User

Merhaba,

Cezanız konusunda başvurup bilgi alabileceğiniz yer destek ekibidir. Forum üzerinden bu konuda yardımcı olamayız. Konuyu kilitliyorum.

İyi oyunlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.