Map Chat

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEREMENE tarafından 6 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sadece o haritadaki aynı şirket oyuncularına özel bir chat güzel olmaz mı?

Anketin kapanma tarihi 6 Ocak 2015.
  1. Map Chat olsun

75,0%
  2. Map Chat olmasın

25,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SEREMENE

SEREMENE User

Bence chat kısmında map chat olmalı. Sadece o haritada bulunan oyuncuların konuşabileceği bir chat. Ve bu map chat rakip şirket oyuncularına kapalı olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar.

2. Geliştirilmeli diyorum.keşke ankete koysaydın öle bi secenek

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aynı haritada dolanan çok fazla oyuncu olmuyor.Ayrıca kimse Global dışında bir kısıma yazmıyor.

Örneğin ; Bugüne kadar kendi şirket kanalında konuşan ' a hiç rastlamadım varsa da bir yada iki kişi.

Böyle durumda millet harita odasında ne yapsın ? Grup olarak takılınca zaten Grup Chat kısmı otomatik açılıyor.

Bana göre gereksiz bir uygulama

Keyifli Forumlar

4. İstiklal Fmod uma katılıyorum test ettim tr6 vru odasında 7 saatte mesajıma 1 cevap gelmedi

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Bu CM ve CA ların iş yükünü arttırmaktan başka bir fikir olarak görmüyorum. O haritadaki düşman şirketlere gözükmeyecekse gidin özel oda açın haritadaki kişileri davet edin :)

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.