map chati

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve matkap34 tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. matkap34

matkap34 User

Merhaba herkese
    Oyunda bilindiği gibi global,şirket chati,klan arama chati,klanımızın chati ve grup oluşturduğumuzda gruptakilerin bulunduğu grup chati var ama bulunduğumuz map chati yok.

Örneğin 3-6 dayım chat kısmında 3-6 bölümü olsa ve orada sadece 3-6da bulunanlar olsa olmaz mı sizce nasıl bir fikir her map için ayrı ayrı chat lakin o chati görebilmemiz icin o haritada olmamız gerekiyor.

İyi ve kötü eleştirileriniz için teşekkürler.

2. Merhaba,

Artık günümüzde adam akıllı şirket chati bile kullanılmıyorken o chatin kullanılacağını hiç düşünmüyorum. Tek çalışan global chat odası.

İyi Forumlar.

3. Tr3 oynuyorum Venüs chat inde hiçbirşey yazılmıyor varsa yoksa global den yazıyor millet Dediğin güzel bir fikir olabilir ama kullanan olacağını sanmıyorum

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen yönetici uslubu kullanmayınız. Forum kuralları gereğince yasaktır.

Keyifli Forumlar

5. matkap34

matkap34 User

modum öyle bir amacım yoktu birdaha böyle yazmam kolay gelsin

6. CİLΛ

CİLΛ User

bence kullanılmayan şirket chatları bile kapatılmalı

hatta klan arama odası da kapatılıp global chattan yazılmal alım olduğu klanlara çünkü klan ara odasına da çok bakan olmuyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
  7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Lütfen flood yapmayınız forum kuralları gereğince yasaktır. Ayrıca hoş bir görüntü oluşturmuyor. (Bir sonra ki flood mesajınızda cezai işlem uygulanacaktır.)

Keyifli Forumlar

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.