Destek Mardi Gras

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●BMW●M●POWER● tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mailime Mardi Gras Karnaval kodu gönderilmiş, kodu kullandım fakat içeriği nedir bilmiyorum cephanemde vs. değişiklik olmadı?

2. Abi vip olabilir mi ? Gg enerjisi olabilir mi ?

Bu arada spring fight yaklasti ondan gonderiyorlar abi :)

3. VIP mi :D Güldürme hakan ya :D GG filan da yok :D 2-5 istasyon yanıyo yanıyooo :D

4. Bilmiyorum abi belki boş linktir troll amaçlı ? :)

Bu arada abi yarın oyuna girme ihtimalin var mı ?

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Mardi Gras bonus kutuları için gözünü açık tut ve Uridyum, roketler, cephane, P.E.T. yakıtı ve daha pek çok farklı nesneyi topla. Sektör Kontrolü, Capture the Beacon, Seviye İstila Kapısı, Spaceball, Scoremaggedon, Takım İmha Maçı ve Sızma gibi en sevdiğiniz PvP oyunlarını içeren özel etkinlik oyunlarının tadını çıkar. Disguisor NPC ile eğlen, WIZ roketleriyle düşmanlarını şaşırt veya sadece gökyüzünü havai fişeklerle aydınlat.
    Etkinlikler ve havai fişeklerle geçecek bir haftayı kutla ve düşmanını faka bastır! 16 - 22 Şubat tarihleri arasında.

Paket içeriği:
    • 100 Havai Fişek S
    • 100 Havai Fişek M
    • 100 Havai Fişek L
    • 5 LF-2-Lazer
    • 1.000 MCB-50
    • 250 PLT-3030 Roketi
    Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ ve -Keskin- bunu beğendi.
  6. Hediyeleri seçmek için çok uğraşılmış çok işimize yarayacak sanki :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Sistemin verdiği hediyelerdir.Bizede kullanmak düşüyor.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.