Mars Bayrağı Altında ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ®¯¯¯ΔSLΔŊ¯¯¯ммо¯¯¯®™ tarafından 22 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün Aleyküm
    Ben Bu Görevi Yapmadım Ve Yapmak İstiyorum Ancak alamıyorum kalktımı neden acaba

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bu görevi alabilmeniz için,görevin açılması için gereken diğer görevleri bitirmelisiniz ancak o zaman bu görev aktif olacaktır.

iyi Forumlar.

3. Diğer Görevler Hangileri acaba öğrenebilirmiyim ?

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Mars bayrağı altında yazan görevin üzerine tıklayın ,sonrasında görev penceresinin sağ altında görev al yerine mausu getirin ve yapılacak görevler kırmızı yapılanlar ise yeşil olarak belirecektir,sizn yapmanız gereken kırmızı olanları bitirmektir.

İyi Forumlar.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba,

Moduma ek olarak;

Resimde , Görevlerin isimleri yazıyor. Bütün görevleri bitirmeniz gerekiyor. Aksi takdirde LF4 Görevi açılmayacaktır.

Görevi Kabul Et , Butonunun üzerine Fare İmlecinizi getirirseniz , Görevler çıkacaktır. Yeşil Yazanlar Tamamladıklarınız , Kırmızı Yazanlar henüz tamamlamadığınız görevlerdir.

İyi Forumlar

6. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Iyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.