Masaüstü Darkorbit giriş sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve glaaadyo0 tarafından 2 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. glaaadyo0

glaaadyo0 User

Masa üstünden dark orbite giriş yaptığımda ana sayfadan BAŞLAT tuşuna basamıyorum ne hangara ne galaksi Kapılarına giremiyorum çözümü nedir

2. flash güncelleme olabilir tarayıcı hangisi.

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Masa üstünden derken indirilebilir istemciden değil mi? Bu sorunu herhangi bir tarayıcı üzerinden böyle bir sorun yaşıyorsanız eklediğiniz 3. partı reklam engelleme yazılımları yapabilir. Lütfen kaldırınız. Eğer masa üstünden oynuyorsanız konu hakkında daha önce böyle geri bildirim gelmedi konu için basit örnekler olan güncelleme işlemleri ile eğer olmazsa silip tekrar yükleme işlemi yaparsanız konunuz basitçe çözüme ulaşacağını düşünüyorum.

İyi Forumlarl.

4. glaaadyo0

glaaadyo0 User

sorunum masa üstündeki istemcide ve yaklaşık 10 kere silip tekrar yükledim hatta bütün indirme geçmişini temizleyip tekrar indirip tekrar yükledim yine aynı

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sorununuz için üstlerime danışmak istiyorum. Lütfen biraz bekleyiniz.

İyi Forumlar.

Merhabalar,

Sizlerden birkaç işlem uygulamanızı isteyeceğim. Aşağıda bıraktığım adımları tek tek yaparsanız sorunun çözüleceğine inanıyorum.

Disk Temizleme Aracı Kullanmak
    Gereksiz dosyaları temizlemek için en kapsamlı ama süreci uzun olan bir yöntemdir. Bu işlemi ilk defa yapacaksanız sabırlı olmanızda fayda var. Disk temizleme süresi bilgisayarınızın performansına göre değişiklik gösterebilir. Windows 7’de Başlat menüsüne tıklayınca gelen, Windows 8’de farenizi ekranın sağ üst köşesine çekince ortaya çıkan, Windows 10’da Başlat simgesinin yanında bulunan arama seçeneğine tıklayıp “Disk Temizleme” yazmalısınız. Arama sonucunda çıkan disk temizlemeye tıklayarak aracı başlatınız.

Açılan ekran sürücü seçiminizi soracaktır. “C” klasörü seçili olduğundan emin olduktan sonra “Tamam”a tıklayın. Tarama tamamlandıktan sonra karşınıza bir pencere açılacaktır. Çıkan sonuçların hepsine tik işaretini koyup silebilirsiniz.

Temp ve %Temp% Komutları
    Temp dosyaları bilgisayarınızda bulunan geçici dosyalara verilen addır. Bu dosyalar içinde bulunanları her zaman silebilirsiniz.

Yapmanız gereken Windows + R tuşlarını kullanıp Çalıştır’ı açmak ve temp yazıp tamam'a tıklamak. Açılan penceredeki tüm dosya ve klasörleri seçerek hepsini silin.

İşlem tamamlandıktan sonra tekrar çalıştır komutunu açın ve bu sefer %temp% yazarak tamam'a tıklayın. Buradaki tüm dosyaları seçerek silin.

Web Tarayıcısı Önbelleğini Temizlemek
    Kullandığınız tarayıcının önbelleğindeki tüm küçük resimleri, web sitesi önbelleklerini, çerez dosyaları, tarama geçmişini temizlemenize olanak sağlamaktadır. Bu işlemi yapmak kullandığınız tarayıcıya göre farklılık gösterebilir. En yaygın kullanılan tarayıcılardan biri Google Chrome'da yapmanız gereken Ctrl + Shift + Delete tuşlarını kullanmaktır. Açılan pencereden zaman aralığını belirleyip istediğiniz seçenekleri işaretleyerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Son olarak da C:\Windows\SoftwareDistribution\Download içerisindeki çerezleri de temizleyin Ardından sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2020
  6. RUM€N1

RUM€N1 User

Merhaba aynı soruna benzer bir durumla karşılaştım şimdi. Akşam 2 sıralarında oyunu kapadım sabah açmaya kalktığımda cliente gücelleme gelmişti. Güncelleme yapıldıktan sonra hiçbir şekilde oyuna giriş yapamadım. ANa sayfa açılıyor orada her işlem yapılıyor fakat başlata bastığım da giriş ekranına atıyor . Çerezleri sil yeniden kaldır yükle demeyin hepsini denedim.

7. bende aynı sorunu yaşıyorum şuanda

8. BUKANN

BUKANN User

ben de aynı sorunu yaşıyorum. hesabıma giriş yapıyorum skylab pilot profili açılıyor fakat başla tuşuna basınca darkorbit anasayfasına yönlendiriyor.

9. ben şu şekilde çözdüm belki size de faydası olur. Sabahtan beri uğraşıyorum. neyse. O darkorbit ilk sayfasya yönlendiriyor ya. Ustten portakal renkli kare tuşu ile açılan hatalı sayfayı kapatın, tekrar başlat'a basın bir veya 2 defadan sonra yükleniyor yazısı gelecek. O zaman açılıyor. Yanlız düşük bir pc de de arkadaş yapmaya çalkıştı. Ondada 2 ekranda açılıyor ama ne skylab'daki yazılar neden istemcideki login vs. yazıları büyük olanlar dahil ekranda görünmüyor. Onu daha çözemedik. Ha bu arada bütün bu arızalar 2 aydır kesinlikle yoktu bu son güncellemeden sonra oldu. Her zamanki darkorbit klasiği. Nereden tutsan patlıyor.

10. Selamlar herkese bu gibi sorunlar bende var son güncellemden sonra kulanıcı adımı ve sifremi giremiyorum güncelle olmamış anlaşılan hataların yeniden telaf edilmesini dilerim Hayırlı Oyunlar Dilerim Herkese ...

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen bu sorunla alakalı aşağıdaki adımları uygulayarak bize geri dönüş yapınız:
    1. Istemci'nin yeni özelliği ile birlikte önbelleği temizleyin (bu süreçte istemciyi yeniden kurmayınız)
    2. Durumu tekrar kontrol ediniz
    3. Eğer sorun devam ederse lütfen İD'niz ile birlikte bu mesajı alıntılayarak durumu belirtiniz.
    Teşekkürler.

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  12. Kaç sefer sildim yeniden kurdum ve cclaner bile sorunları taradım gene aynı bu gibi sorunlarsadece bende değil neyse sorun değil hediyeler olsada olur olsamasa zaten fazla oynamıyorum ama bu gibi sorunlar size yansır bu sorunlar admin olarak sizin cözmeniz gerekir iyi çalışmalar size böyle devam .....

13. Bİloo

Bİloo User

Merhabalar bende kaç defa sildim kurdum ama sadece beyaz ekran geliyor başkada birşey olmuyor. İndirip kurup masa üstüne oyunu açamıyorum.

14. SELAMIN ALEYKÜM Paradosk Adminim Benim Sorunum Giriş Ve Şifre Ve Nick Sorunu Ve Oyuna Giriyorum Fakat Yazılar Gözükmüyor Bazı Bölümler de Normal Darkorbit Sitesinden Girdiğimde Sorun Yok << ID: 35841614 >> Kolay Gelsin Yardımınız İçin Teşekkürler İyi Çalışmalar ...[​IMG]

15. OKU

OKU User

Hepsini yapmama rağmen hala başlaya tıkladığımda yeniden giriş yapmamı istiyor lütfen bu sorun artık cözülsün.