Masrafın gelirden çok olması.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JiracleMihawk tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an sibelonda kasiyorm 100 kredilik roket ve 1.5k kredilik hellstorm roketinden kullaniyorm. Ama her cephane alisimda param azaliyor. Tam olarak hangisinden ne alıp kullanmaliyim? Tesekkurler

2. Şuan sana göre hellstorm a gerek yok ekipmanlarını biliyorum çünkü.

Sadece lazer ve Roketle kesebilirsin.

Bu arada Venom aldınmı :)

3. venom almaktan vazgeçtim 250k uri ye %5 hasar mı ne ekliyordu saçma geldi argeleri irisleri herşeyi fullersem alıcam dostm :) sen hangi sw desin ya

4. İskandinavya 2 deyim birde Venomun özelliğini Herhangi birşeye atıyorsun 1 dakika içerisinde 450.000 hasar vuruyor.

Bende sıkıldım boş sw ye geçtim burası baya ucuz.

5. Ancasin

Ancasin User

Örneğin kristallona. Lazer harcamama gerek kalmadan patlıyor :D

Soruya gelirsek, ekipman bilgini bilmiyorum ama lcb10 lazeri, plt2026 ve eco10 roketiyle rahatlıkla kesebileceğini düşünüyorum. Hellstorm roketi harcama bence yaratıklara.

6. tamamdır saolun :) o zaman alırım venomu baya vuruyormuş :) teşekkürler :) Dostum diğer soru oalrakta kredi kasarken ne ile hangi maddemi zenginleştireyim

?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ağustos 2014
  7. Ancasin

Ancasin User

Sorunu tam anlamadım ama vip değilsen çöpleri topla sat. Vip isen zaten otomatik promeriuma zenginleştirecek.

8. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

Başka sorunu yok ise konuyu kilitliyorum?

Keyifli forumlar

9. Çöpleri topla, sürekli pembe ve yeşil madenlere dönüştür. Ambarın %75 gibi bir kısmı dolduğunda sat 1.5m para gelmesi lazım. Ayrıca sibolar 5li roket kullanmadan rahat kesilebiliyor.

10. teşekkür ederim x-5 map e geçtim artık kilitleyebilirsin modum

11. kardeşim cubi keselimi ? lv 17 isk2

12. Şu notu değmeden geçemeyeceğim x4 te sibo hariç herşeyi kesmek en karlısı şimdilik

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.