Masrafsız alışveriş? Yardım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± tarafından 25 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelıkle herkese tekrardan iyi bayramlar;
    Ben ındırım paketı almak ıstıyorum 4 tane 3,5 luktan , finans bank atm sine gittim normalde yapıcagım ödeme 14 lira ama benden tam 28 lira istedi.Diğer bankaların durumunu tam bilmiyorum, bana en az komisyon alan banka atm si önerir misiniz? Mesela akbank için 0 masraf diyolar doğru mu? Bilgi almaya çalıştım beceremedim, kredi kartım yok olsa zaten halletmiştim :D

İnternet kafe ilke aldım 2 sefer ama 3,5 lik paketi 5 e veriyor onlarda , 2 sefer aldım ama düşündüm neden fazla vereyim ki belki imkanım vardır tam denk gelecek bi yöntem?

Ayrıca e-pin i araştırdım ve e-pinde playstoreyle birlikte 2 site buldum, ordanda hesap açıyosun ve oraya bakiye yükleyip e-pin i masrafsız alabılıyosun , ama bakiyeyi yüklerken seçeneklerimde yine çogunlukla atm var.Bana yardımcı olur musunuz?

Ptt de alıyomuş ama ne kadar bılmıyorum bılgısı olan bana yardımcı olursa çok çok makbule geçer bugün almam lazım çünkü.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bynogame ' den satın alabilirsiniz. Sitesinde bir hesap , açıp hesabınıza para yüklemeniz yeterlidir.

Bankamatiklerden para yükleyip , Ödeme bildirimi yapayarsanız , yatırdığınız parayı hesabınıza yüklerler. B

Bu şekilde daha rahat E - PİN Alışverişi yapabilirsiniz.

Masraf olarak , Bankamatiklerin Kartı işlem için , en fazla alacağı 3 - 10 TL Arasında Bankadan bankaya değişir.

Bazı bankalar masraf almamaktadır , Detaylı Bilgiyi ByNoGame Müşteri Hizmetleri verecektir.

Keyifli Forumlar

3. İninal kart alabilirsin migros ve ptt de olması lazım masrafsız para yatırıp kredi kartı gibi kullanabilirsin masrafı ayda sadece 1 tl kesiyor

4. Tam olarak anlamadim ben dediginiz sitede hesap acicam ama orayada bakiye yuklerken yine odeme sekli isticek oraya nasio yukleme yapicam masrafsiz?

Ininal karti aldim diyelim ona nasil para yatiricam masrafsiz?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2015
  5. ona para yatırmak için 2 ya da 3 tl veriyorsun migrostan, gidersin 50 tl yatırırsın 2-3 tl ye, kullanırsın hep :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ininal Kart Hakkında Bilgi Almak İçin Ininal Kartın Sıkça Sorulan Sorular Sayfasını ziyaret ediniz.

PHP:
    http://www.ininal.com/sss/
    ByNoGame Hakkında Nasıl Alışveriş yapacağınızı , ByNoGamenin Müşteri Hizmetleri size anlatabilir yada Sıkça Sorulan Sorular Sayfasını inceleyebilirsiniz.

HTML:
    http://www.bynogame.com/iletisim/sss
    Bu iki linkten okuduğunuz takdirde her türlü sorunuzun cevabını bulacağınıza inanıyorum

Nasıl Masraf vermeyeceğim derseniz , S.S.S. ' yi Okursanız , ByNoGame ' ye ait banka hesaplarına para yatırıp , Daha sonra ödeme bildirimi yaparak , Parayı açtığınız üyeliğe yükleyeceğinizi görebilirsiniz.

Burada Bazı Bankalara , Bankamatiklerden kişiye ait olmayan , Farklı hesaplara para yükleme konusunda masraf almamaktadır. Tabi ByNoGame ' nin Masraf almayan bankalarda hesabı var mı , Bunu Kendi sitesinden görebilirsiniz.

İşte Bu yönden Masrafsız alışveriş yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. Dostum sen oyle mi yapiyon ? Ininal karti alirken para veriyom mu? Onu aldim diyelim migrostan icini dolduruyom daha sonra e pis sitesinde aktarimi nasil yapiyoz? Bi yardimci olursan

Tesekkurler her seyi anladim ama mesela demissiniz masraf almayan bankalarda hesabi var mi, bunu bilmem icin once masraf almayan bankayi bilmem lazim belkide hoc bu kadar ugrasmadan direkt o bankadan oyundan hesabi alip oraya yatirir hallederim :D ben bunuda musteri hizmetlerine bir sorayim once en iyisi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2015
  8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forumda alt alta mesaj yazmak yasaktır. Dikkatli olalım. Size en doğru bilgiyi ilgili firmanın müşteri hizmetleri verecektir.

Onlardan bilgi almanız daha doğru olacaktır

Keyifli Forumlar

9. Tesekkurler ziraat masrafsizmis cok sukur ogrendim onunla epin veren sitede bakiye yukleyip isiminhalledicem

10. eray

eray User

Paypal Nakit kartı ya da Enpara da kullanabilirsiniz.Paypal Nakit kartı 5 tl,TEB atm sinden de ücret alınmıyor(Migroslar da satılıyor).Enpara da ise hiçbir ücret yok başvuru yapın kendiler getiriyor.Bende ikisi de var,ödememi paypal üzerinden yapıyorum gayet kolay ve hızlı bir şekilde hallediyorum.

11. Merhaba,

Başka sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

12. npara neyı getırıyor? kartımı hangı kartı?

13. eray

eray User

Banka kartı,eğer İstanbul da yaşıyorsanız 1 günde getiriyor müşteri temsilcisi.Finansbank a bağlı.

14. tesekkurler , herkese tesekkurler ..

konuyu kıtleyebılırsınız

15. Merhaba ,
    Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.