Destek Matematiği İyi Olanlar Yardımm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve McKraNow tarafından 4 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. McKraNow

McKraNow User

Evet Arkadaşlar İlk Sorum Dün Foruma Yazmıştım fakat yanlış yazdığımı farkettim neyse soruma geçeyim: mesela darkorbitte rusya serveri var ve rusyanın para birimi çok ucuz bu para birimiyle alışveriş yapabilir miyim? çünkü dolara kıyasladığımızda rusyanın parası çok ucuz rusya serverinde rusya parasıyla ödeyebilirmiyim (bi örnek vereyim mesela yurt dışından bir online oyun kıyafet v.b aldınız ve para birim dolar olduğu için dolara alıyorum mesela onun gibi)

şimdi arkadaşlar 2. sorum ise darkorbitte 50 argeden tutup bütün galaxi kapılarını açıp ve neredeyse bütün gemileri almak ve lf3 bo2 hız pet v.b kaça patlar hem uridium olarak hemde Tl olarak tr 1 de olucak bu dediğim yada global avrupada x3 kampanyasında alabilirim daha avantajlı olduğu için tabi hesaplamanızı istemiyorum tahminen 3 aşşağı 5 yukarı kaç uridium gerektiğini ve kaç tl gerektiğini yazarsanız sevinirim bu arada bu dediklerim yapınca 3-5 kişiye uridium hediye ediceğim e-pin olur v.b sorularımın cevabını bilen üyeler yada yetkililer varsa cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

(bu arada darkorbit server (server derken yani nasıl tr 1 den tr6 ya kadar var onun gibi) açılabiliyor mu açtırabiliyormuyuz fiyatı nedir? yoksa öyle bir imkan yok mu?)

anakin5555 bunu beğendi.
  2. delisi..

delisi.. User

yapamazsın.

3. McKraNow

McKraNow User

nasıl,neyi yapamam anlamadım?

4. delisi..

delisi.. User

hiçbirini yapamazsın senin 1 düşündüğün yerde dark 1000 düşünür işin kolayına kaçmak yok..

5. *Mrs

*Mrs User

Bak şimdi emmoglu napıyosun biliyomusun 25 milyon uri çekersen herşeyin fullenir sana ıvırını ıvırını hesaplamıcam 50 arge yapmak için indiirimli 10 milyon uriydi galiba veya daha az irisleri 1mil uriye tamamlarsın ama bunlarla hiç ugrasma 25 milyon uri 5 milyar ve şuanda 5 milyara istedigin herahngi bir serverden general *** :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2016
    McKraNow bunu beğendi.
  6. McKraNow

McKraNow User

Bütçe 15-16 bin lira 200 Tl ye 1m uri alsam %350 felan artış olsa 80 M Uri Sence Yapamaz mıyım?? Zaten Senin Dediğin Gibi Olsa Uridium Satılmaz. Yani 80 M Uriye Çarı Fullermiyim?

Cevabın İçin Teşekkürler Aynen Şimdi Düşündümde **** Daha Mantıklı Geldi Ama Rütbe Açısından 1 seviye Oyuncuyu 50 Arge Görmek Kim istemez :D Allah Razı Olsun :))

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2016
  7. delisi..

delisi.. User

allah aşkına kardeşim okadar parayı bu oyuna yatırmak için bana geçerli bir neden söyle..zevk desen inan karşılığını alamazsın bu oyundan..

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Kurallar gereği gemi alım ve satımın resmi olarak yasak olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

Bir gemiyi sıfırdan eksiksiz fullemek istiyorsanız, yaklaşık 25-30 milyon arasında uridium yeterli olacaktır.

Para birimi ikametgah adresinize göre seçilmektedir. Yani Rusya para birimi ile alış veriş yapamazsınız.

İyi forumlar.

McKraNow bunu beğendi.
  9. McKraNow

McKraNow User

Modum Uyarınız İçin Teşekkürler Fakat İnternette 1000 lerce hesap satım alımı oluyor Satan Kişi ye Ceza Uygulanıyor mu? Satan Kişi nin Mailini Kendi Üzerimize Alırsak Yine mi Yasal Oluyor? Bu Arada Benim Tercihimde Sıfır dan Başlamak

Son düzenlenen: 4 Aralık 2016
  10. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Oyun kurallarımıza buradan göz atabilirsiniz.

VERİ İFŞASI:
    Belgelendirilen ve doğrulanan Hesap Paylaşımı, Belgelendirilen ve doğrulanan Hesap Alıp Satma İşlemleri, Hesap alıp satma teşebbüsü;
    • Birinci de 30 Gün Uzaklaştırma ve Son Uyarı
    • İkinci de Hesabın Kapatılması
    Bahsettiğiniz olay da hesap paylaşımına girmektedir yani oda yasal değildir.

İyi forumlar.

McKraNow bunu beğendi.
  11. McKraNow

McKraNow User

Anladığım Kadarıyla Şimdi Ben 0 dan başlayıcağım fakat birisinden hesap satın aldım + mailiyle beraber o zaman satın alım olmuyor mu yani (benim eski çarı arkadaşıma satabilir miyim yada verebilir miyim?)

Sorum Cevaplandıktan sonra konuyu kitleyebilirsiniz cevap veren bütün arkadaşlarıma ve EKİM Moderatörümüze Teşekkür Ederim.

Bu Arada Supporta Donmayla İlgili Video yu nasıl atabilirim??

Bide Hangi Serveri Önerirsiniz Ben Global Avrupada yım da Önerdiğiniz Server Var mı?

Son düzenlenen: 4 Aralık 2016
  12. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Evet, her türlü alım satım oluyor ve yasaktır.

Support'a video göndermek için burayı inceleyiniz.

Konuya gerekli cevap verilmiş ve isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.