Mavi Ekran hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yavuzhanozel tarafından 4 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. o yüzden Temp ve perefecht dosyalarını silmenizi öneririm bulaşan virüsler o dosyalarda oluyor çerezler vs gibi

2. Bu dediginizi yapamam Cunku bilgisayr acildiktan ve windows baslatiliyor dedikten sonra mavi ekran cikiyor ve hersey donuyor.

Pc arada donukres atiyordu. Bu mavi ekrandan once.sonra birvkez daha donup res atti ve mavi ekran cikti.

3. mavi ekran uzun süre kalmıyorsa hazırda bekletin telefonu , mavi ekran çıkınca fotoğrafını çekin . istiklal mod zaten söylemiş ne yapmanız gerektiğini . stop yazar yanındada 0x000 şeklinde bir kod olur , onun fotoğrafını çekip internetten aratırsanız sorunu bulabilirsiniz , veya burdan yazarsanız gene yardımcı olunabilir

4. En kisa zamanda hata kodunu yazicam.o zaman hersey netlesir.

Mavi ekran surekli kaliyor ve yaninda wnn.t dosyasi bozuk ekranla ilgili bir hata soyluyor ve hata kodu yaziyor .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Ocak 2016
  5. Yedekleme varsa geri yükleme yapınca düzelebilir

6. Malesef

Bilgisayarin icini iyice temizledim.Ancak bir degisiklik olmadi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2016
  7. Tek çözüm temiz format atmak veya hard disk değiştirmek gözüküyor.

8. Efendim hata kodunu buldum size yaziyorum sorunun ne oldugunu solermisiniz ?
    HATA KODU: STOP c0000221

9. Bu hata donanımla ilgilidir. genelde uyuşmazlık gibi şeylerde olur en çokta takılan ram vb nin uyumsuzluğundan ortaya çıkar. eğer hatanın devamında olecnv32.dll gibi bir hata mesajı alıyorsanız bu dosyanın ( bu yada orda yazan dll dosyasının) yetkisiz bir şekilde bozulduğu anlamına gelir. güvenli modda o dosyayı yenileyerek çözülebileceği gibi DLL paylaşım sitelerinin kullanılması kesinlikle virüs yeme ihtimalini arttırır . Eğer imkanınız varsa Orjinal bir windows 7 CD sini kurulum şeklinde başlatıp onarma seçeneğini kullanarak bilgisayarınızı onarmayı deneyebilirsiniz.Fakat aldığınız hata genelde bir sistem dosyasının bozulması ile alakalıdır. Hatanın devamında yazan HATA KODU: STOP c0000221........ gibi devamını yazarsanız çözüm yolu bulabiliriz fakat şu anda hata ihtimali çok geniş bir alanda :) Tavsiye olarak uğraşmamak için pc nize format atıp windows 10 a güncellemeniz. daha sonra lisans anahtarınızı bir program yardımı ile bulup Microsoft Media Creation Tool ile pcnizde yüklü olan windows sürümünü iso yada flash bellek için indirip sıfır format atıp elinizdeki lisans anahtarı ile güncellemenizdir.

10. Efendim hata kodu: STOP:c0000221 birde altinda bu yaziyor.
    Wnn.t.l toplami goruntu toplamini tutmuyor.

Hata kodunun devaminda Wnn.t.l dosyasi bozuk olabilir.Goruntu toplami goruntusunu tutmuyor. Bunun gibi bsi diyor bende anlamadim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2016
  11. Merhaba ,

Google'da " HATA KODU: STOP c0000221 " şeklinde arama yaparsanız bir takım şeyler çıkıyor fakat görsel olmadığı için net bir şey diyemem. Kendiniz araştırıp kendi durumunuza göre denemeler yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

12. Efendim dedigim gibi arastirdigimda ya format ya da donanim sorunlari cikiyor .

13. Merhaba ,

Benim tahminime göre ekran kartı ile ilgili gerekli bir ya da bir kaç dosya silinmiş veya zarar görmüş olabilir. Eğer denemediyseniz ekran kartınızı güncel olan driver ile güncelleyin ya da onarmayı deneyiniz.

Son çare teknik servis veya format atılması olacaktır.

İyi forumlar.

14. bu dosyanın tam ne olduğundan emin değilim daha önce görmedim de duymadım da şu ana kadar :) en iyisi siz dediğim gibi yapın :)

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Sonuç olarak sorununuzun çözümü bilgisayarcıda olacak galiba.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.