Mavi Ganimet Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ღтяαυввєღ tarafından 21 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mavii ganimet kutularından en iyi ve en kötü ne çıkabiliyor.Ben mavi anahtar almayı düşünüyorum ama aldığım zaman o kutudan yeşil kutuda olduğu gibi Cephane çıkar mı?Mavi Anahtları alıp kutularından Aegis Spearhead ve Citadel gibi değerli eşyaların çıktığını biliyyorum ama en kötü ne çıkabiliyor bunu öğrenip daha iyi bir sonuca vararak Mavi Anahtar almayı düşünüyorum.

2. senberk99

senberk99 User

En kotu yine cephane cikiyor.En iyi de havoc tasarimi aegis citadel vb. bve goli tasarimlari bidr tabi lf4 cikabiliyor...

3. 19 Liralık olandan almayı düşünüyorum ama doğru dürüst birşey çıkmamasından korkuyorum.Bildiğiniz üzere 19 TL'de az bir fiyat değildir onun yerine x3 saatinde Uridium çekerim hiç yoktan işime yarayacaktır.

4. senberk99

senberk99 User

Valla ben 600 kutuda 1 lf4 cikarmistim dun helix lf4 day yaziyodu 50 kutu actm 1 lf4 buldum baya bi de apis parcasi keske dun normal anahtarlardan alip acsaydiniz.Valla ben de su mavi kutulari bekliyorum aldim ama gelmiyor...Bence bi deneyebilirsiniz

5. Bende 30.000 Uridium şu anda 3,5 TL bugün x3 saatinde 15 tane alıcam ve bu 1.350.000 Uridium edecek.Yeni sıfırdan char açtım ve onu kasmaya karar verdim.Ben şu anda şöyle düşünüyorum;200 tane ''Yeşil Anahtar'',Aegis,Arge,Diroit düzenleri,Pet vb. şeyler alıp charı toparlamayı düşünüyorum.
    Alacağım bu Yeşil Anahtarları ''Apis,Zeus,LF-4 Günü'nde'' açmayı düşünüyorum.Hiç yoktan bu 200 Anahtardan elbet şansım varsa iyi bir çıkar üstüne üstlük de Hep parça ve LF-4 çıkarmaya çalışırken bir yandan da Bo2 Kalkan ve LF-3 çıkartırım ve böylece yeni açmış olduğum chara LF-3 Bo2'lere Uridium vermemiş olurum.

6. senberk99

senberk99 User

Guzel bi fikir fakat 30 k uri nasil 3.5 tl oluyor?size ozel indirim geldiyse o bi kerelik oluyor diye biliyorum yani 10 kere ayni indirim gecerli olmuyor...

7. Evet özel olan indirim panelinden geldi ama şöyle bişey var Satın alma sayfası çıktığında 3,5 TL olan 30.000 Uridiumu ''Satın Al'' yazan düğmeye tıkladığınızda maks. 15 defa satın alabiliryorsunuz.Yani satn alma sayfası çıktığında ard arda satın alabiliyorsunuz ve bu maks. 15 defa oluyor.

8. senberk99

senberk99 User

Ovv süpermiş o zaman :D keşke bize de gelse... :D

9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

keşke banada verseler o 3,5 tl ye 30 k uriyi hep 330 k uri çıkıyor bıktım artık :)

10. Traubbe

Traubbe User

330.000 Uridium ne kadara alabiliyorsun?

11. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Helix etkinliği süresince Mavi ve Kırmızı kutulardan 3 katı LF4 çıkma şansı devam edecektir.

iyi Forumlar.

12. senberk99

senberk99 User

Peki x3 + mavi kutudan x3 mü olucak yoksa sadece mavi kutu için x3 mü??

13. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Mavi veya Kırmızı Kutulardan çıkma şansınızın artacağı yönünde 3 katıdır.

İyi Forumlar.

14. peki bu kutular ne zaman çıkıyo satın aldık ama haritada yok kutulardan

15. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Şuan kutular aktif değil. Lütfen ana sayfanızdan etkinlikleri takip ediniz.

iyi Forumlar.

16. KarasiS

KarasiS User

ben yeni 19 tl lik mavi ganimet kutusu anahtarı aldım anahtarlar gelmedi bu işi çözmesseniz dolandırıcıkla suçlayıp gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

17. Captivity

Captivity User

Bence bunu buraya yazmak yerine supporta iletebilirsin herşey cmlerin fmlerin üzerine kalıyor bunu buraya yazınca sana verilen cevap sürekli supporta iletiniz olucaktır buradaki görevliler ne yapabilir ki

18. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhabalar,

Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır bir şekilde Ödeme Sorunu olarak support'a bildiriniz

Forum üzerinde bizlerin yapabileceği bir şey yok maalesef.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.