Mavi kalkan

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve zaaru tarafından 28 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zaaru

zaaru User

Merhaba,oyun içinde bazı oyuncuların üstünde çember şeklinde mavi bir kalkan oluyor ve o oyuncuya ateş edilemiyor.Bu kalkanın ne olduğunu ve nasıl elde edildiğini açıklar mısınız?İlginiz için teşekkürler.

2. ateistkeci

ateistkeci User

İnsta kalkan oluyor 3 saniye boyunca hasar almanı engeller

3. zaaru

zaaru User

Hayır insta kalkanı biliyorum bahsettiğim o değil.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu gördüğünüz kişilerin gemileri genelde düşük seviyeydi sanırım.?

Bahsettiğiniz olay seviyesi düşük gemilerde Şirket tarafından verilen koruma kalkanı sanırım.

İyi Forumlar.

5. TanrıEru

TanrıEru Guest

Bahsettiğiniz olay düşük 17 seviye ve altı gemilere gelen etkinlik kaynaklı bir koruma ard arda 3 kere imhta edilirse alınan bir koruma 1saat geçerlilik süresi vardı yanılmıyorsam

zaaru bunu beğendi.
  6. zaaru

zaaru User

Hayır bahsettiğim o da değil. Size tam olarak olayı aktarayım. 4-2 haritasına kutu toplayan oto oyuncuları kesmeye gittim. Bir Spearhead Gemisi kamuflajı olmadan geziniyordu. Kesmek için ateş ettim ve hasar almadı.Kovalamama rağmen üzerindeki etki gitmedi ve etrafında mavi bir halka vardı,bir tür kalkan olduğunu düşündüm.Ne olduğunu merak ettim ve sormak istedim.

Cevabınız doğru sanırım.Teşekkürler,konu kilitlenebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 May 2020
  7. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.