Mavi - Kırmızı , Obsıdyen , Apocalypse Kutuları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AFRODİT tarafından 2 Mart 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AFRODİT

AFRODİT User

Bu gün form motörötörü göçebenin kutu içerikleri hakkında yazdıkları büyük ihtimal yanlış yazılmış olabilir kontrol edililip standart yüzdeliğininde belirtilmesini rica ediyorum.

Son düzenlenen: 2 Mart 2018
    *_*BİTİRİM*_* bunu beğendi.
  2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Forum Kuralları gereği Forum da büyük har kullanmak kurallar dışındadır. Tekrar etmeyiniz.

Nasıl bir hata var bilgisini verirseniz seviniriz.

Gerekli Bilgi alınınca size döneceğim.

iyi forumlar.

3. AFRODİT

AFRODİT User

Mesela güncel olan haftadaki içerik ismi pet yerine diroit, gemi yerine pet yazılmıs vb. bir hata var ayrıca kutulardaki standart ksımı %70 lik o eksik ve %70 ın ıcerısındekı verilen odullerın icerık oranları ve ısımlerıde yok

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle aynı noktada olduğumuzu kontrol edelim.

Bugün oyunda olan korsan kutusu Apocalypse korsan kutularıdır ve bu kutulardan diroit tasarımı çıkıyor. Buradan ulaşabileceğiniz SSS'de de zaten bu yazıyor. Dolayısıyla burada bir sorun yok. Kanıt:
    upload_2018-3-2_18-34-37.png

Kırmızı-mavi bölümüne gittim ve orada da yine bir sorun göremedim. Örneğin bahsettiğiniz olay şu tablo ise:
    upload_2018-3-2_18-41-28.png
    Bu isimlerde pet tasarımları mevcuttur.

Son olarak obsidiyen bölümüne gittim orada da sorun bulunmuyor.

%70lik orana sahip dediğiniz bölümü ise göremedim maalesef.

İyi forumlar.

5. AFRODİT

AFRODİT User

merhabalar öncelikle obsıdyendekı hata düzeltilmiş fakat diğerleri duruyor simdi bunları fotolar ıle kanıtlayacagım;

burada apolaps de gemi tasarımı yazmıssınız fakat herkez bilirki apolakısden dıroıt tasarımı dısında tasarım cıkmaz bu birincisi

burdada goruldugu uzere kırmızı ve mavı korsan kutularındaki ıcerıklerı goruyorsunuz yıne herkez bilir kırmızı ve mavı kutuda gemı tasarım cıkmaz :) pet tasarımı cıkar ayrıca standart konusuna gelırsekde asagıdakı fotoda oldgu gıbı ;
    [​IMG] [​IMG]
    burdaki icerıkler eksık umarım yetınce guzel bir acıklama olmustur aksı takdırde ıcınden cephane lf4 cıkan bır kutu sonucu oyuncu hakalrını sorabılır koymadıgınız ıcerk nasıl cıkıyor dıye :)
    iyi formlar

6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Birincisi bir düzenleme yapılmadı :)

İkincisi, gelen bilgiler düzeyinde apocalypse ve Mavi&Kırmızı kutular hakkında gelen bilgiler bu şekildedir. Bir değişiklik öngörülmüyor dolayısıyla.

Son olarak bahsettiğiniz tablonun üzerinde 20.01.2018 - 22.01.2018 tarihleri bilgisi yazmaktadır. Dolayısıyla bu tablolar artık geçersizdir ki zaten bu sebepten ötürü her ay düzenli olarak tarih belirtiyoruz içeriklerde.

İyi forumlar.

7. AFRODİT

AFRODİT User

ya ben anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz konuyu neyse tartısılacak bırsey yok herhalde yanlısınızı bırı duzelttgınde utanırsınız bır kosede konuyu kılıtleyebılırsınız

8. obsidyen kutuları ne zamn gelicek

9. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Detaylı bilgi için bkz: Obsidyen Ganimet Kutuları S.S.S

İyi forumlar.

10. AFRODİT

AFRODİT User

GÖÇEBE admin ne oldu kim haklı çıktı kırmızı kutulardan gemi tasarımı çıkmışmı kimseye baktınızmı :) pet yerıne gemi yazdınız dedım düzeltmediniz şimdi ordaki içerik olan argon sayborg gemi tasarımı kimseye cıkmadı bunun için para verenleri mağdur ettiniz bu yaptıgınız dolandırıcılık bari yaptıgınız hataya karslılık biir özür mesajı yazın hatamdan doalyı affedın diye :)

11. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Sanırım siz GÖÇEBE nin kendi kafasına göre oluşturduğu bir içerik olarak görmüşsünüz.

Fakat bu bize merkezden gelen bir içerik tablosudur.

Bizler bu tabloya göre hareket etmek zorundayız.

Yani GÖÇEBE nin bir suçu yok. Özür dilemesi gereken bir durum da yok.

12. AFRODİT

AFRODİT User

Tamam kardeş kitle konuyu uzatmaya gerek yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.