Öneri mavi korsan kutusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯gαмє-☼-σνєя¯¯»TR tarafından 5 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mavi korsan kutusu almayı düşünüyorum ama hiç öneren yok :( şuan indirim + vip de var x3 de uri yüklesem 140 bin uri ye tekabul ediyor 140 bin uriyede 135 yeşil kutu felan ediyor indirim ile sizce ne yapayım mavi korsan kutusumu alayım yoksa yeşil kutu alıp bir dahaki zeus günü yada apis gününümü bekleyeyim

2. Mavi alma parana yazık yeşil al özel gün bekle veya direk aç dün ilk 80 sandıktan 2 lf4 çıkardım 2 mapte 2side ilk açtığım kutularda çıktı :D

3. Maviden havoc sperhead, aegis ve citadel çıkma şansıda var

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Mavi korsan kutusu almanızı tavsiye ederim.

MAVİ KORSAN KUTUSU ÖDÜLLERİ

Şuan için değer bakımından ele aldığımızda en değerli ganimet kutusu olmakla öne çıkmakta bu kutularda LF-4 Lazer Topu çıkma şansı tam 3 Katı!..Bitmedi ayrıca Aegis , Citedel , Sperhead gemileride bu kutular içinde sizleri beklemekte Dahasıda var ... HAVOC Droid Tasarımı bulma olaslığınız da mevcut

Tek sorun bu kutuların haritalarda her zaman bulunmuyor olması , geldikten sonra kısa bir süre içinde kaybolabiliyor bu nedenle hızlı olmak şart

İyi Şanslar.... Keyifli Forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

6. aegis citadel sperhead o 3 ü var maviyi açmamın sebebi havoc ve 3 kat lf4

tm modum öneri konularımı oraya açıcağım

7. leonzül

leonzül User

40 anahatar ve sadece sperhead cıktı mavı kutulardan arkdaslar sız dusnun almak ısteyenler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.