Mavi Korsan Sandığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Foward_Unto_Down tarafından 19 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ;

Bildiğiniz Gibi Mavi ganimet Kutularından Citadel , Sparhead gibi elit gemilerin çıkma olasılığı bulunuyor.

Benim ekstra garajım bulunmuyor , Eğer bu gemilerden biri çıkarsa elimde ki Goliath ' ı kaybedermiyim ?

Yoksa elimde ki Mevcut garaja ikinci bir gemi olarak eklenir mi ?

Yada yeni bir garaj açtığımda o garaja eklemek gibi bir şansım olur mu ?

Teşekkürler

2. Merhaba ;

Dükkandan aldiginiz/ticaretten aldiginiz/kutudan buldugunuz gemiler sizin onayiniz olmadan herhangi bir hangara yerlesmez. Gemi havuzunuza yerlesir ve siz yerlestirene kadar orada kalir.

Keyifli Forumlar.

3. arkadaşım ben hangar almadan yeni aegıs aldım ve bilmeden buraya yerleştirdim tabi eski gemim silindi yeniden goli almak zorunda kaldım.yeni aldığın gemiye tekrardan tüm malzemeleri almak zorundasın pet ve irisler hariç ama havoç tasarımın falan varsa bunlar yeni gemide görünmüyor.onun için tekrar düşün ben şimdiden pişman oldum.

4. Tekrardan ayni malzemeleri almak gibi bir zorunlulugunuz yok. Aegis geminizde ki ekipmanlari cikartirsiniz Goliath'iniza dizersiniz.

Keyifli Forumlar.

5. Teşekkürler Modum , Merak ettiğim konu buydu

Kilitleyebilirsiniz

6. Rica ederim.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.