Mavi Kutu Saçmalığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yahsa tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yahsa

yahsa User

Sözde 3 kat lf4 çıkma şansı varmış kesinlikle katılmıyorum 80 tane mavi açtım sadece 1 adet lf 4 çıktı hiç bir getirisi yok kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum arkadaşlar. para hilesi olmuş.

2. MaXiMuS

MaXiMuS User

Kesin besmelesiz açtın o kutuları. Besmele çekip tekrar denemelisin.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Normal Ganimet kutularından LF4 Çıkma oranı bildiğim kadarı ile %3 ki bunun 3 Katı %9 yapar.

Mavi ganimet kutularında , her topladığınız 10 kutudan 1 LF4 Çıkacak diye garanti verilmemektedir.

Bu tamamen şansınıza bağlı.

Son olarak Mavi Ganimet kutuları sadece LF4 Vermemektedir.

Elit gemi ve Hercules Droid tasarımı çıkma şansı bulunmaktadır.

Keyifli Forumlar

4. Bende Tamamen Şans Olduğuun Düşünüyorum. Arkadaşım 20 Anahtar Aldı Ve 1 Spearhead çıktı :)

5. webce

webce User

valla 20 anahtara hiçbirşey cıkmadı ha yeşil açmısım ha mavi hiç farketmedi tasarım masarım cıksa onada şükür dicekdim olan bizim paraya oldu :)

6. Yani, İnsanlar O Kadar Para Veriyor Şunun Yüzdesini Yap 35-40. Zetada %33 Şansdan Havoc Alamayan Adam %9 şansdan LF-4 Nasıl Alsın :D Ahahah. Neyse Geçmiş Olsun Diyelim :D

7. Modum havoc da vermiyor muydu ?

8. Nefes

Nefes User

9. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Havoc tasarımı veriyormuş , Hercules değil

Yanlış yazmışım , Özür dilerim

Keyifli Forumlar

10. Tom_Cat

Tom_Cat User

Hiçbir paket ekipman çıkma garantisini vermez,bu oyun kurallarında da belirtilmiş.

11. webce

webce User

işde bende dıyorumki gaza gelmeyin garantisi yok zaten 16 tanede bitane garanti dese ben fullerdim bugun lf4 dü ama 20 tane aldıkdan sonra anladımki hiç gerek yokmuş....

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kimseyi almayın diyerek zorlayamayız isteyen alıp şansını deneyebilir konuya gerekli açıklamalar yapılmış kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.