Mavi Kutu ve Obsidyen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve king_ceto tarafından 2 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. king_ceto

king_ceto User

Merhaba arkadaşlar, mavi kutu ve obsidyen çipi birleştirme arasında kararsız kaldım. Hangisini birleştirmemi nedenleri ile birikte açıklayabilerseniz memmnun olurum. Vakit ayıran herkese teşekkür ediyorum.

Gemi özellikleri:
    • Venom
    • Full lf3, bo2, ve hız
    • 1 hiper, 1 magma ve 1 sonda lf4, 2 kararsız lf4 ve 5 lf4
    • 17 arge seprom birikince 18 olacak (24 arge kalın sıkmaya ayarlı)
    • Geliştirme olarak sadece irisleri 6. seviyeye geliştirdim. Bunun dışında gemide hiçbir geliştirme yoktur.

2. Benim düşüncem, henüz birleştirme yapmak için çok erken.Birleştirme yapan kişilerin yapma nedenleri kararsız lf4 çıkartmak yada görünüş tasarımları.Ne yapmalıyım diye soracak olursan havocların full değilse zeta kapısı yapmanı tavsiye ederim.Benim gemim full+full 45 arge ama hala arada bir zeta yaparım günlük dosyası için :D

3. king_ceto

king_ceto User

Dostum ben de zeta yapıyorum havocları fullemek için fakat scarpin kullanılacağı en mantıklı yer bu iki kutu olarak gözüküyor. Başka bir yerde kullanmak mantıksız gibi geliyor bana. Yani full+full olsam da elimde hiçbir şey olmasa da yine bu ikisini açacağım :D şu an obsidyen daha mantıklı geliyor kararsız lf4 nedeni ile fakat yine de başka görüşleri de almak istedim. düşüncen için teşekkür ederim :)

4. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Ben arkadaşa %100 katılıyorum. İleride oyuna neler geleceğini bilemeyiz. Belki de scrap ileride daha güzel işlere yarayacak. Bence beklemenizde fayda var.

İyi forumlar.

5. Mcqeen

Mcqeen User

Mavi kutu açma sdece gemi çıkma şansı var. Obsidyen aç.

6. king_ceto

king_ceto User

Değerli vaktini ayırıp görüşlerini belirten @TR2*KAFKAS-KARTALI* @GÖÇEBE ve @Mcqeen çok teşekkür ediyorum. Şu an için obsidyen için kullanmaya karar verdim scrapleri. En azından gemideki lf4 sayısını yükseltme şansım var diye düşünüyorum. Darkorbit yönetiminden de ne yazık ki oyuncuları getçekten mutlu edecek bir değişiklik yapmalarını kolay kolay beklemiyorum. Olurda ileride scrapleri kullanabileceğimiz daha güzel bir bölüm gelirse o zaman tekrar scrap kasarız :) Konu kilitlenebilir.

7. JudgeTC

JudgeTC User

Merhaba.

mavi kutular;

mavi kutuların geneli cephane,Lf 4,apis,zeus,cephane ve pet tasarımları çıkmaktadır.

Obsidyen kutu;

Obsideyen kutularda ise Lf 4 apis zeus falan çıkıyor yanında gemi tasarımları da çıkıyor.

Bence obsidyen en iyisi..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.