Mavi ve kırmızı korsan ganimeti fiyatları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 14 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Beyler şimdi bu korsan ganimetlerinden hepimiz biliyoruz ki 200 tane almadan ele kayda değer bir şey bulamıyoruz. [İstisnalar vardır] Lakin şimdi yeni para tuzağı mavi ve kırmızı korsan ganimetleridir. Ben şimdi normal korsan ganimetlerinde bile aegis, lf4, goli tasarımı çıkaramayan adam olarak mavide çıkaracağım ne malum ? Hani 3x diyorsunuz bunu kanıtlayın istiyorum, ben vereceğim 20 liranın karşılığında kayda değer en azından her 4 kutudan 2 i lazer/xenomit çıkmasın istiyorum.

Saygılarımla .

2. yahsa

yahsa User

kardeş hepsi hikaye para tuzağı 80de sadece 1 lf4 okadar saçmalıktan başka bişe değil...

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aynen öyle kardeşim. Zaten darkorbit başlı başına bir para oyununa dönüş yapmış durumda . Zamanında LF4 isteyenler admine oda açtırır ordan illegal yol ile hesabına LF4 dizdirir parasını admine verirdi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.