MAVİATEŞ

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve NUTELLA78 tarafından 7 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Merhaba 28 uasindayim ve eski tr1 oyuncusuyum oyuna ara vermiştim ama kendimi tutamadim ve tekrar dedim basladim.Oyunun yeni sistemini halen çözmekle mesgulum tr5 Venüs te oynuyorum.Oyunda elimden geldiğince herkese yardimci olmaya calisirim.saygilarimla

2. Merhaba ,

Yeni foruma ve ayrıca oyuna tekrardan hoşgeldiniz. Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

3. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Tekrar hoşgeldiniz yardım etmek iyidir bu amacınızı hiç kaybetmemeniz dileğimdir iyi forumlar.

4. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Kiyamet ve Nefes modlarim ikinizede tesekkur ederim.Bir çok anlamli yada anlamsiz sorular soruyoruz ve usanmadan kirmadan yardimci oluyor ayni zamanda fikirlerinizi esir geliyorsunuz.Teşekkürler.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sonuçta bu işe başlarken severek başladık tabiki her zaman kim olursa olsun arkanızdayız ve her zaman da emek verenlerin yanında olacağız sonuçta bizlerde bu oyunu oynuyoruz asıl biz teşekkür ederiz bizlerde sayenizde bilmediğimiz şeyleri öğrenebiliyoruz kolay gelsin iyi bir sabah dilerim.