Max damage - Max Shield

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by -ɔαяκɢυαяɔıαп-, Apr 8, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 16 seviye bir lf4 16 seviye ve 6 level bir irisde kaç vurur ?
    16 seviye bir Bo2 16 seviye ve 6 level bir irisde kaç k olur ?

2. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

sanırım tek bir LF-4 ve B02'yi kastediyorsun.
    klasik 24 argeye göre bakacak olursa LF-4 kendiside 16 lvl olmak şartıyla 16 lvl droitin içinde tanesi oyunculara 302, NPC lere 269 vurur.
    tek bir B02 ise 19838 kalkan sağlar.
    Not : Sepromu hesaplamadım bu sadece düz hesaplamadır. (Havoc ve güçlendiricileride eklemedim)

3. Peki kardeşim seni yormak gibi olacak ama, düz bir hesaplama yapabilir misin bana ? Hani yüzdeleri filan nasıl alıp hesapladın

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Aşağıdaki tablolar sanırım işinizi görür.

6 Level , Havoc Tasarımına sahip ve Full Geliştirilmiş Droite (16 Seviye ) takılmış , 16 Seviye Bir LF4 , 270 Vuruyormuş. ( Sadece 1 LF4 Vuruşudur ve ARGE , Destek ve Gemi Tasarım Bonusu yoktur )

6 Level , Hercules Tasarımına sahip ve Full Geliştirlmiş Droite ( 16 Seviye ) takılmış , 16 Seviye bir BO2 Kalkanı , 18 251 Kalkan Gücü sağlıyormuş ( Sadece 1 BO2 Kalkanının Sağladığı Güçtür ve ARGE , Destek ve Gemi Tasarım Bonusu yoktur )

Keyifli Forumlar

Last edited: Apr 8, 2015
  5. Derdime derman oldunuz modum saolun :D Tam da istediğim konuydu. Bir ara forumda görmüştüm ancak bulamadım. Teşekkürler modum konu kilitlenebilir :)

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Biz teşekkür ederiz , İstek üzerine kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.