Max. GG Toplayabilmek İçin Ne Yapılması Gerekir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DELISIUS tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELISIUS

DELISIUS User

Merhabalar,

Full kutu argesi ( bağlayıcı ışın 2 ve kısmet 2 full) , 8 kurtarma protokolü (lvl 3) ve katlayıcı ile PVP haritalarında 5 gg toplayabileceğimi okumuştum.Buna istinaden argemi bozdum ve protokol aldım.
    Sonuç : Pet hariç sadece gemi 4 gg toplayabiliyor ama protokollerin ( 8 adt) gg adetine bir etkisi
    olmadı.
    Soru: Kurtarma protokolü kaç olmalıdır? Ya da alınabilecek gg miktarı 4 adet ile sınırlandırılmış mıdır?

Cevaplarınız için teşekkürler,

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Katlayıcı paketi , Avantaj Paketlerinizden topladıklarınızın iki katını hesabınıza eklemez.

Bir Avantaj Kutusu topladığınızda , Bu Avantaj Kutusunun standart içeriğini hesabınıza ikinci kez yazar.

Dolayısı ile Katlayıcı Avantaj Paketi , Arge , P.E.T. Yada Harita bonuslarından etkilenmez.

Nasıl yani ?

En basit şekilde , Hiç bir bonus olmadığını göz önüne alın. Normal Bir Haritadan 1 Adet Enerji toplarsınız.

Katlayıcı aldığınız bu Enerjiyi hesabınıza bir kez daha ekler ver toplamda 2 Enerji alırsınız.

PVP Haritalarında , Harita bonusu bulunur.

Bu nedenle Avantaj Kutularından 2 Enerji alırsınız. Ancak Katlayıcı bunu hesabınıza ikinci kez yazarken 2 Adet olarak yazmaz.

Kutulardan Standart olarak 1 Enerji aldığınız için , 1 Enerji olarak ekler ve Toplamda 3 Enerji alırsınız.

Diğer sorunuza gelince , Üyelerin fikirlerini paylaşması ve konunun açık kalması için , Konunuzu uygun bölüme taşıyorum

İyi Forumlar

DELISIUS bunu beğendi.
  3. Kurtarma protokolü sadece petinin topladığı gg lere etki eder.
    Petin ile maksimum 6 gg toplayabilirsin gemi ilede yanılmıyosam 4 olması gerekiyo

DELISIUS bunu beğendi.
  4. DELISIUS

DELISIUS User

Petin 5 yada 6 toplayabilmesi için kaç protokol kullanıyorsunuz ?

5. pvpde 1.5 kat verir avantaj kutuları katlayıcısız olduğunuzda bu 1.5 gg yukarı yuvarlanır ve 2 gg alırsınız ama katlayıcınız varsa 1.5 gg 2 ile çarpılır ve 3 gg alırsınız standart gg ile alakası olmayan bir durum bu.

soruna gelince bağlayıcı ışın 2 yi 5-5 yapınca %20 fazladan verir bu da katlayıcı ile pvpde 4 gg almanı sağlar pete 10 tane kurtarma protokolü koyarsan bu da %30 sağlar ve bu şekilde PETİNİZ 5 gg toplar siz hala 4 gg toplamaya devam edersiniz 10dan daha fazla kurtarma protokolü koymanız gg miktarını arttırmaz sadece uri credi cephane vb. miktarını arttırır o yüzden size önerim 10 kurtarma 2 radar protokolü en faydalı olanı olucaktır.

ZamanınEfendisi[TR] ve DELISIUS bunu beğendi.
  6. DELISIUS

DELISIUS User

Cevabınız benim için çok faydalı oldu.İlginizden dolayı teşekkürler ...

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

10 kurtarma yerine 9 kurtarma 3 radar yaparsa yine aynı miktarı alırve pet in menzili daha fazla artmış olur ;)

DELISIUS bunu beğendi.
  8. ben 9 kurtarma 3 tadar kullanıyorun en fazla 5gg 512 uri alıyorum en az uri ise 102 10 radara gerek yok bence

DELISIUS ve WolfWar bunu beğendi.
  9. DELISIUS

DELISIUS User

Ben de diğer arkadaşları uyarmak için girmiştim.Protokolleri 10'a tamamladım
    Dostum 5 gg için 9 kurtarma protokolü yeterliymiş.Ama ben senin tavsiyene uyup kurtarma protokollerini 10 a tamamladım.Bu arada bağlayıcı ışın 2 3level iken bile gemi 4 adet topluyordu (katlayıcı ile pvp de).

5 GG için benim tavsiyem :

1) Pet'e kurtarma protokolü 3lvl = 9 adet + radar protokolü 3 lvl = 3 adet
    2) Kutu argesini full yapmaya gerek yok bağlayıcı ışın2 yi 3 yapın yeter... Kısmet 2 yi fulledikten sonra kutulardan uri çıkmaz oldu.

Yeni başlayacaklar benim uyarımı dikkate alsınlar.Hem argelerinizden olmazsınız hem de full kutu argesi kadar GG alırsınız

WolfWar bunu beğendi.
  10. Bende şuan söylenenlerin hepsini denedim. sonuç şu şekilde. inş. ark.alra faydam olur.
    1- 9 kurtarma + 3 radarım var. katlayıcı var.arge 5/5 . sonuç = pvpde pet 5 gg ben 4 gg. normal haritada pet 3 gg bende 3 gg.
    2. 9 kurtarma + 3 radar.katlayıcı yok. arge 5/5. sonuç =pvpde pet gene 2 gg alıyor 3 olmuo. bende 2 gg alıorum. ama normal haritada pet 2 gg alıyor ben 1 gg alıyorum.

3. 2. şıkkı göz önüne alırsak 9 kurtarma + argeden toplam %47 artış yapıyor.belki 10 kurtarma olunca toplam %50 olduğu için, pvpde petin 3 alma imkanı varmı yokmu bilmiyorum. bunu deneme fırsatım olmadı. bilen varsada cvp plz :)

Not. 2) Kutu argesini full yapmaya gerek yok bağlayıcı ışın2 yi 3 yapın yeter... Kısmet 2 yi fulledikten sonra kutulardan uri çıkmaz oldu..arkadaşımınız dediği gibi . katlayıcınız varsa argeyi 3 yapıp bırakınız.fazlası bi fayda asğlamıyor.

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Önerileriniz için teşekkürler.Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.