Max. Kalkan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KaBuSuN-oLuRuM tarafından 30 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar çok merak ediyorum gemiye kalkana seprom atsak citadel alsak bütün kakanlar 16 level olsa full mavi droit tasarımı gemi kalkan tasarımı kalkan destekleri droitlere full kalkan halka oluşumu ve kalkan argeleri full olsa kaç m kalkan olur çok merak ediyorum ya bilen yada yapabilen var mı??

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

21 tane 16 seviye gerisi seviyesiz Citadeli ben denemiştim bu şekilde 3.5 -4 m arası vardı sanırım destekli bir şekilde yanlız gemi 2k hasarı zor görüyordu :D

İyi Forumlar.

3. 4 milyon kalkan grupla yaparsan 5 milyonu zorlarsın

4. Halka, Herkül, Arge, %50 Destek, Citadel Elite ve Gelişmemiş kalkan ile 2.472.000 kalkan oldu. Kalkanların hepsi gelişmiş olsaydı sanırım 2.867.000 civarı olurdu. Halkanın özelliği düşürüldüğü için artık 3-4 milyona çıkmak zor. Bir alternatif olarak 4-5'de yaratıklardan çıkan fazladan %25 kalkan desteği işini görecektir.

Denge yamasının bir parçası olarak da Citadel'e %15 kalkan bonusu getirilecekti ancak o zaman istediğiniz değerlere ulaşırsınız sanırım.

Ekleme: En iyi kalkan özelliğine Sentinel'de erişirsiniz. %10 kalkan bonusu sayesinde yaklaşık Citadel ile aynı kalkanı elde edersiniz bir de bunun yanında geminin 35 saniye süren ve kalkanlara gelen hasarı %30 engelleyen bir yeteneği mevcut. Bu sayede görünürde daha çok kalkanınız olmasa da daha fazla dayanma gücünüz olur.

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.