Max Vuruş.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 7 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhabalar. TR3 serverinde coğu kişide fark ettiğim bir durum var.
    Şimdi kendi gemimi kısaca anlatayım. full pro hepsi 16 seviye.
    Cyborg'da var. Bo3 ler de hepsi 16 seviye hepsi full.
    Ama gel gelelim adam kesmeye gelince karşıdaki adamlara bakıyorum, 4-5 milyon kalkan var. Ben çift destek + seprom ile rsb ile en fazla 290k vurmuş biriyim. adamlar X4 ile 400-450 vuruyor.
    Prometheusun 5 saniye özelliğide değil. Halkada geziniyorum, 1.2 m kalkanım var. adam bana kamufle bozdu, ilk vuruş 420k. sonra 360k. tekrar 390k vurdu patladım. Nasıl bu kadar vurabiliyorlar ya? 1 milyon kalkan 2 vuruşla sıfırlandı resmen.

JαbbαŔ bunu beğendi.
  2. Peti açık mıydı?

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

2 mizinde peti kapalıydı. oyunda o ara lagda yoktu, sayılar gayet güzel ve yağ gibi üzerimden akıp geçti :D

4. göklerden gelen bi karar var

ZÜMRÜDÜANKA ve 73mugtar bunu beğendi.
  5. lllecelll

lllecelll User

ah astepia ah :D nikin hafızama kazılı. benimde şaşırdığım bi durum adam 5.3te spectrum herkül konfisinde 390/285 vurdu :eek: (kalkan argem var) nasıl vuruyorlar anlamıyorum?

BlueSparkk bunu beğendi.
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Kalkan konusunda almış olduğunuz destekler ve grup destekleri ile belirtmiş olduğunuz kalkanı elde edebilirsiniz. Mevcut konfi ayarlamanız, yaptığınız güncelleştirme ve yetenek ağacı dizilimi gibi birçok faktör bulunmaktadır. Almış olduğunuz hasar aynı anda ekranınıza işlemiş sayılar toplanmış olabilir veya RSB+X4 hasarını aynı anda görmüş olabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. BlueSparkk

BlueSparkk User

Tamam X4+Rsb hasarını aynı anda görüşümdür belki, Ama hemen ardından tekrar aynı vuruşu tekrar görüyorum, Rsb'nin 3.5 saniye dolma süresi var ama o daha dolmadan ben aynı vuruşu tekrar görüyorum.

mirza011tuncay bunu beğendi.
  8. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Ful pro 10. Seviye ile sadece seprom ve pusatla 285k vurdum. Daha dün seprom üstüne %20 hasar desteği ve prolarda gelişme de söz konusu oldu, 4 adet 16 lvl 5 adet 12 lvl yaptım ve en fazla 277 k gördüm. Yani demem o ki canı istediği gibi vuruyor onu anladım. Gerçekten anlaşılması zor hak veriyorum :)

9. 73mugtar

73mugtar User

proların hepsı 16 lv ara sıra 321 goruyorum

10. BlueSparkk

BlueSparkk User

Bak ara sıra diyorsunuz. Adam 350 den aşşağıya inmiyor vururken. 450, 420,390, 470 diye gidiyor.

73mugtar bunu beğendi.
  11. 73mugtar

73mugtar User

bu arasırada cok nadır kardes yanı guclendırıcıler fılan 4.5 kasılıyorum bazen ordan cıkıyor %20 hd destegı fılan olucakta oyle bu senın dedıgın olay ıse bence hıle...

12. hocam ben ful proyla dün enfocerde hastalıkla denedim 390-400 ü gördüm oda rsb katladı ve tam karışma oldu ve yaklaşık beş dk denedim karışması için, eğer dediğiniz gibiyse sıkıntı var demektir.

13. joetly

joetly User

size inanmıyor değilim, buradaki kimsede size "hayır kesinlikle öyle bir şey olamaz" diyemez ancak bunu kanıtlarsanız çok güzel olur. umarım o kişinin ismi aklınızdadır. tekrar karşılaşır ve size sıkmaya başlarsa mini bir video "har" dosyası çekip supporta gönderirseniz yardımcı olacaklardır. hatta yakaladığınızda lütfen buradan da paylaşın ki hepimiz görelim ve bu konunun üzerine hep beraber gidelim. gerekirse hepimiz supporta mesaj atalım.

geçmiş olsun demekten başka çaremiz yok maalesef :(

14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuncunun ve sizin Yetenek Ağacı farkından dolayı hasar farkı oluşabilir. Yenı çıkmış olan Gemi Yükseltme Modülleri ile mevcut verilen hasarın mümkün olabilceğini belirtmek isterim. Oyun ekranınıza yansıyan hasarın toplam hasar olması ve lazer toplarında oluşabilecek dalgalanmalar gibi hesapların da mevcut olduğunu ekliyorum.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2020
  15. BlueSparkk

BlueSparkk User

Nicke gerek yokki adamların tüm klanı bu şekilde vuruyor sadece 1 kişi değilki :D

16. smoonrise

smoonrise User

tam emin olmamakla beraber yaşadığın olay sebebi full olduğunu düşünerek diyorum . RCB-140 lazerinden olması lazım zaten illegal kullanılması yasak olan N/A şimdi plt3030 elit 5li roket ve rsb yerine RCB-140 atınca gayet olası bir miktar olması lazım. fakat bo3 lerim full olmadığı için kalkanlarındaki miktarları bu vuruşa rağmen fazla diyosan dlb ilede aradaki fark kapanmıyorsa sanırım kalkan bugu bulmuşlar yada bir ara vardı konfi bug hız konfisinde vuruş konfisi gibi olması sorunu .

konuya bakan admin lowda hangar değişme yasağı geldi , N/A ile kapıyı seri seri yapanlara ceza neden gelmedi ? oil açığından elindeki oilleri kullanıma yasaklanan hesaplar gelişitirmede oillerini neden kullandı ? birleştirmedi malzeme alma bugu ile geliştirmedeki bugdan neden kimse banlanmadı geliştirmeleri silinmedi ? son olarak Chromin etkiliği bugu yapanlar neden banlanmıyor ? tüm bunları raporlarınıza ekleyin adminler ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
    OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  17. Sanırım sadece şeref bugu gibi sıralamayı etkilicek oyun açıklarında ceza işlemi uygulanıyor gibi bişey gözlemliyorum üzülerek sana katılyorum.. Chromin bugu ile insanlar dünya kadar kastı modülünü aldı kalkanlarını aldı vs de vs :) bu payına gelecek yorumu üç aşağı beş yukarı hayal edebiliyorum.. Fakat bizim Forum ve Tr ekibiyle alakalı bir durum değil olsa kesin bişeyler olurdu. Sorun merkezde, yılların darkorbiti tolerans kasıyor.. Aslında bir çok farklı sektörde bulunan firmaların yaptığı gibi oyun açığını tespit edip kullanmadan bildiren kişiye oyunda ödüllendirme yapsa ve bugu kullanan kişiler olursa da elde ettiklerinin onlardan geri alınacağı ve ufak bi cezaya tabii tutulacağı bir sistem getirilse bence çok güzel olur. Oyun harici bir çok büyük şirket marka vs , sistemlerinde bulunan açıkları keşfedip kendilerine bildiren insanlara gülümsetici ödüller veriyor, Bigpointte bunu yapsa bence herşey cok daha farklı olabilir..Şu durumda ise herkes elde ettiğiyle kalıyor gibi bişey keşke böyle olmasaydı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2020
  18. lllecelll

lllecelll User

ben boşuna demiyorum proların hasarına bo3 bile dayanmıyor :D

19. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Mesajınızda bazı yerleri sansürlemiş bulunmaktayım. Oyunda bot kullanmaya ve yapılan bugu istemeden de olsa teşvik edici cümleler olduğu için bu işlemi uygulamış bulunmaktayım.

Mesajınızda dediğiniz sorunu inanız defalarca raporlara ekledik. Ben şahsen buraya geleli 1. ay 11 gün oldu ve bu süre zarfı içinde ben bile birçok kere raporlama işlemi tuttum. Biz yapacağımız herşeyi sonuna kadar yaptık Merkez ekip işlem uygulamadıktan sonra bizlerin yani Türkiye Takımının yapabileceği hiç birşey yoktur.

İyi Forumlar.

20. smoonrise

smoonrise User

ben zaten TR ekibine değil merkeze sözlerim ve tabi eğer ki varsa bunu biz bilemeyiz burada raporladık diyip yapayan varsa yine belirtiyorum eğer varsa öyle bir admin , benim bazı hatalar ile yazsamda siz düzeltmişsiniz bu konudaki gibi adaletsiz davranışlar yada göz ardı etmeler sitemlere ve çoğu zaman istenmeyen kelimelerle konu açmaya kadar gidiyor defalarca supporta sizin sansürlediğiniz kısımlar ile ilgili link verdim başka kişilerdi şikayetçi oldu ve oyunca illegal birşeyler olduğu kesin sitesine açmışlar artık nasıl bir güven varsa bunu eski büyük banlama zamanı gibi yine isim vermeyim size iş çıkmasın :) onları nasıl 2-3 salvo banladılar argeler geliştirmeler şp tp ler gitti ve oyuna hem huzur hem adalet geldi aynısını bekleniyor merkezden hatta daha ağır bir uygulama olması lazım kesin hesap kapama .
    birçok kişi küfürden hakaretten garip garip kişilerin nasıl yapıldığı açılış tarihinden belli gemilerle pushing yapmasından şikayetçi , zaten şikayetler belli başlı konular etrafında geziyordu son birkaç aydır lag sorunlarını öncesi
    kendi eli ile gemi kasmayanlar tabiki savaşınca küfür edecek onun için hesabın önemi yok banlansa ne olur , oyunda istediği olmayan özellikle rütbeliler hemen yan hesaptan nasıl kastıklarını burada tekrar belirtmeye gerek yok :) pushing için geliyor sen o yaratığı bırak yada o haritayı terk et diye
    buglar aldı bazışını gitti son etkinlikde neler oldu neler hala ses seda yok
    size değil ama oyuna söylenecek çok şey var hemde çok herşeyden önce adil değil bug yapanlara göz açtırılmayacak denildi ve nasıl bir tezat ise low kapısı dahil bugların ardı arkası kesilmedi çok enteresan bir tesadüf
    oyuna yönetime söyelenecek daha çok şey var işte ama nafile bizim söylediklerimizin etkisi sizin raporlarınızın etkisi kadar fazlası değil.