Maximum ambar boyutu ne kadar olabilir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 6 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Citadel+petprotokol+vip+arge.. Böyle böyle 30-40bin yapılabilir mi ? Ona göre skylabdan da 1250bin uriye tek seferde gönderim yapsak ticaret modülü falan 100m çekermiyiz :D abartı oldu ama

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

23.760 yapabilirsin max.

3. andermo83

andermo83 User

arge 1 tane verdim protokoller full citadel+vip 21,300 oluyor

4. senberk99

senberk99 User

citadel pete ambar ve arge ile maks 24.000 yaklaşık süper ama 24.000 de skylab 20l v olunca hepsi durnaium 20k üretiyo satte promerium ise 2k her satte bir duranium at gece de zaten boş üretio öle öle günde 80m ye kadar credi kasma imksnın var hatta 7/24 oyundaysan 100m yi bile geçer

5. ahmettyran

ahmettyran Guest

bu kurala göre duranium ve prometidleri hızlı gönder yapsak günde 1.000.000.000 bile kasılır yani :)

Edit : depoyu dolu olarak 20 lvl var sayıyorum.

6. Merhaba ,

Hızlı gönder URIDIUM ile yapıldığı için ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. :)

İyi forumlar.

7. ahmettyran

ahmettyran Guest

Mesela tasarım yönünden iyi olabilir :D Şimdi ben goli tasarımına 250bin uri vereceğime skylabdan göndere göndere duranium ve prometid tanesi 520C 20bin tanesi 10.400.000 Cretist vipli düz hesap yuvarla 1.200 desek 100 seferde 1.040.000.000Credits 120bin uriye haftalıktan alınabilir ki depodaki 100bin promeriumu saymadık bile :) depo tam doluysa tamamı bitecektir.

8. andermo83

andermo83 User

1 citadel 1 ay içinde aegis+tasarımları spearhead+tasarımları goli tasarımlar da venom dısındakilen aldım :D
    totalde 120-150k uriye mal oldu duranium kullanmıyorum sadece sarı taş sepromu d.dısı bıraktım 1 ay boyunca sonuc bu :D

9. ahmettyran

ahmettyran Guest

Ahh zamanında aegis deilde önce citadel alsaymışım şimdi çok daha üsttlerdeymişim..

10. andermo83

andermo83 User

Şimdi İse Herşey Bitti Citadeli Sadece Ünvanları İçin Aksam Girip Özellik Açıyorum :D

11. senberk99

senberk99 User

duranium veya prometid satis fiyati 420 C dir

12. ahmettyran

ahmettyran Guest

Pete ticaret modülü 3 alınca o kadar oluyor. Öyle hesap ettim yoksa skylabdan az kar ediyosun :)

13. andermo83

andermo83 User

Birde Kapılarda Kullanıyorum Çünkü Söyle Bir Mantık Yürütüyorum Normal Bir Gemi Kıskaç İle 306 dp 450-650 toplamda 750-800k hasar almak lazım kalkan oluyor güve acınca bitiyor tabi kalkan agır konfide ben gemiyi full hız dirolar kalkan 720 dp ile hız konfisi ile kapıda da rahatlık cekiyorum :) citadel de de hepsinin toplamı oldugu için

14. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hızlı göndere promerium dayanmaz dranium gönderelim o zaman. 1 draniumun fiyatı ticaret 3 modülüyle 650 credits oluyor. 23.760 . 650 = 15.444.000 credi 1250 uridiuma alınmış oluyor. Örneğin goliath tasarımı alıcaz ve ihalede 1.5 crediye felan gidiyor. O zaman bu hızlı gönder işinden 100 kere yapmamız gerekir ve bu da 125.000 uridium, yani goliath tasarımının yarısı eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.