maxthon tarayıcı hatası yardım edebilecek lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BADBOY666 tarafından 1 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BADBOY666

BADBOY666 User

iyi günler maxthon tarayıcı kullanan arkadaşlardada aynısı oluyorsa yardımcı olabilir mi lütfen [​IMG]

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

3d gecin duzeliyor 2d de surekli bu ! karsimiza cikiyor.bir sure sonra flash kaldirmiyor.

3. BADBOY666

BADBOY666 User

eyw peki çözümü yok mudur sence

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Oyunun 2D Versiyonunda bir takım sorunlar olduğunun farkındayız.

Durumu bildirdik , Çözüme kavuşturulmasını bekliyoruz

Şimdilik 2D Oynamak istiyorsanız , Farklı bir tarayıcı denemenizi isteyeceğim

Başka bir sorunuz yok ise , Konuyu kilitleyelim ?

İyi Forumlar

5. BADBOY666

BADBOY666 User

modum 2d de aynı 3d de çökmeler var fark yok :( tarayıcı yetkilileri ile görüştüm darkorbit sorunu var bence kapılarda sürekli düşüyorum umarım düzelir en kısa zamanda maxthonu bırakmak istemiyorum :( kilitleyebilirsiniz

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ram miktarınız kaç acaba ?

İyi Forumlar

7. eray

eray User

Bende bu sorunu yaşıyorum ancak tarayıcı kaynaklı maalesef ki.Kullanılan ram miktarı belli bir değerin üstüne çıkınca flash player çöküyor.Bende Maxthon un işlevselliğini sevdiğim için kullanılan ram belli bir miktarın üzerine çıkınca sayfayı yeniliyorum.Mozilla bu konuda daha stabil.

8. Bende 1 gb ram var hiç bir sorunla karşılaşmadım ama oyun bazen sorunlu oluyor tabi ona da bir şey yapamayız.

9. Merhaba ,

Açıkçası bu durumu çok sık yaşamıyorum nadiren oluyor fakat ya bağlantı hızı yada daha farklı sebeplerden diye tahmin ediyorum. Ayrıca tarayıcı'nın çerezlerini ve önbelleğini temizleyerek deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. BADBOY666

BADBOY666 User

ram 4 ekran 2 i5 işlemci :(

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ram ve işlemci özellikleriniz gayet iyi durumda,internet hızınıza bağlı olarak bu sorunları yaşıyor olabilirsiniz,

Adminlerimizin de belirttiği gibi,3D yada farklı bir tarayıcı kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.