maxthon tarayıcı nasıl bir kullanıma sahip ve yeterliliği nedir ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Darion26 tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darion26

Darion26 User

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak darkorbit için maxthon iyi diyenler var ama emin değilim geçmekte. kullanılışlığı ne kadar iyi ve darkorbit oynarken stabil bir fps alınabilirmi ? birde ekstra şeyler varsa onları anlatabilirmisiniz ?
    bu arada windows 10 kullanıyorum sorun çıkartırmı ?

(eğer konuyu yanlı yere açtıysam mod larımdan özür diliyorum :oops:)

Son düzenlenen: 19 Ağustos 2015
  2. Merhaba ,

Ayrıntılı bilemiyorum fakat arada Maxthon kullanıyorum gayet iyi performans veriyor. Ayrıca kurup bir süre deneyebilirsiniz.

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. Windows 10 kullanıyorum bende darkorbit için birçok tarayıcı denedim maxthonda denedim aslında en iyi verim aldığım maxthon ve yandex ti sana şunu diyim fps 60 alıyorsun ama harita içinde kalabalık bir ortamda iken yine düşüyor bu hangi tarayıcıyı kullanırsan kullan değişmez bu pc farkı bilgisayarın iyise anca :) Bana sorucak olursan yandex darkorbit için en iyisi denedimde gördüm çünkü yardımcı olduysam sevinirim. :)

4. Mutlaka dene :)

Ekran kartsız bilgisayarda , Pentium Dual-Core (çift çekirdek) işlemci , 1 GB RAM ile düşük ayarlarda 30 FPS alıyordum :)

Chrome'da ise 15-20 :D

En hafifi ve performanslısı (Darkorbit için) Maxthon derim :)

5. Maxthon, DarkOrbit oynamak için seçilecek en ideal tarayıcı. Chrome ile aynı FPS değerinde oynuyorum ama daha az kasıyor, nasıl bir şeyse :rolleyes:

6. Darkorbitte Maxthon candır gerisi heyecandır.
    Aklına gelebilecek hemen hemen tüm tarayıcıları denedim ama en iyi verimi Maxthon dan aldım. Adamlar yapmış abi helal olsun.

7. Darion26

Darion26 User

Cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. kullandığım kadarıyla chrome den daha fazla fps aldı ve ayarlarıda basit geldiği için maxthon kullanmaya karar verdim :)

konu nun kilitlenmesini istiyorum modum.

8. Merhaba,

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.