Maxthon Tarayıcı ve forum içi iletişim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 19 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar, konulara göz atarken fps sorunundan şikayetçi olan bir arkadasın konusuna denk geldim.

Sorunu maxthon 4.4.3 sürümüyle çözmüş, kendisinin profiline girdim ancak iletişim kurabileceğim bir yol bulamadım.

Forum içerisinde özel mesaj atabileceğim bir bölüm var mıdır acaba ?

* Maxthon 4.4.3.4000 sürümünü indirdim, minimum ayarlarda cubikonda 14-24 fps arası değişmekte. Yandexten herhangi bir farkını göremedim, keza yandexte cubikonda da olsak kolay kolay 30 un altını görmüyordum. Nasıl cubide 53 fps görmüş maxthon kullanan arkadas merak ettim.

Son düzenlenen: 19 Kasım 2018
  2. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Üye profiline girdiğinizde profil mesajı kısmı açık ise aşağıda paylaştığım resimdeki bölümden iletişime geçebilirsiniz. Eğer kapalı ise farklı bir iletişim yolu forum üzerinden yoktur.

dfdf.png
    İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Kasım 2018
  3. nonono20

nonono20 User

Teşekkürler, fps hakkında bir tavsiyeniz var mı acaba? Boş alanda 60, gezinirken droplarla 40 a düşüyor, savaşta veya kasılırken genelde 15-20. Yandex chrome'a göre 3-5 fps fazla oluyor. Eklentileri ve çöpleri düzenli temizliyorum, maxthon b umuttu ancak konuyu acan arkadasın konusu kilitlenmiş, iletişim kuramıyorum, indirdiğim sürüm normalindan daha da kötü performans veriyor.

4. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

Buradaki konuyu inceleyip detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. nonono20

nonono20 User

merhabalar yorum için teşekkürler, size sunu sormak istiyorum. Ters tıklayıp ayarlar kısmında abode için depolama alanı seçilen kısım bende bulunmamakta, donanım hızlandırma, mikrofon ve kamera sembolleri bulunmakta.
    Abode için depolama alanını nasıl maksimum hale getirebilirim, teşekkürler.

6. Modumuzun paylaştığı konu eski olduğu için şimdiki Adobe flash player sürümlerinde depolama ayarlarını yapılandıramıyorsunuz.
    Maalesef her bilgisayarda aynı etkiyi gösteremiyor. Bende anlamış değilim.
    Bende Maxthon kullanıyorum. 4.4.3.2000

7. merhaba benim açmış olduğum konuyada yazmıştınız yine maxthonla alakalıydı sizin kullandığınız sürümde oyun istemcisindeki yakınlaştırma ayarlarını değiştirebiliyor musunuz bilgi alabilir miyim % 67 %80 gibi?

8. Hayır, değiştiremiyorum maalesef

9. CASIO-39

CASIO-39 User

Öncelikle foruma çok girmiyorum o yüzden belki açtığım konu kilitlendiği için bu konuyla ilgili problemi olabilecek arkadaşlar yeni konu açmış olabilir diye girmiştim. İyiki de girmişim konunuzu gördüm. Bilgisayarının özellikleri ne onu bilmiyorum. Basit bir flash oyun gibi gözüksede bilgisayara yük bindirebilen bir oyun o yüzden işlemcinizin iyi ekran kartınızın da orta halli bir model olması gerek.Yandexten daha da düşük bir performans aldığınız yazmışsınız.Bu bilgisayardan bilgisayara değişebilir.Bilgisayarınız iyi değilse yapacağınız işlemler zaten pek de etkili olmaz.Maddi durumunuz iyi ise güncel bir sistem almak ve bu tarz tarayıcıları denemek işe yarayabilir.Ancak size yaptığım ayarları söyleyeyim.Öncelikle depolama alanından başlayalım.Macromedia settings yazarsanız internete orada ayarlarda depolamayı sınızsız yapabilirsiniz.Etkili mi bilmiyorum. Eskiden oyunda sağ tıklandığında bu seçenek vardı.Ben site üzerinden yaptım.Hazır sağ tıklama demişken tıkladığınızda donanım hızlandırma tıklı olduğuna emin ol.Ama bu saydıklarım maxthonun eski sürümünde olmuyor.Başka tarayıcıda yap zaten hepsi otomatik ayarlanıyor bi tarayıcıdan yapıp diğer tarayıcıdadan da işlemleri yaptığında aynı olduğunu görürsün. Bende öyle oldu yani.Abode flash player en son sürümüyle kullanıyorum.Çerez temizleme programlarıyla tarayıcıya girmeden önce bi temizliyorum.Konuda 4.4.1.200 ü kullanıyorum demiştim ancak şu an 4.4.3.300 ü kullanıyorum.İkiside güzel setupları olduğu için değiştirebilirim sürümler arası.Birinden birini tercih et.Başka da bir ayar yapmadım.Windows'un,Biosun,ekran kartın ve bilgisayar sürücülerin güncel olsun.Windows arka plan uygulamalarını kapat.Bilgisayar optimize programları kullanabilirsin tercihine kalmış.Bilgisayarının ne kadar özelliğinden faydalanırsan o kadar performans artışı yaşayacağının garantisini verebilirim.Bunun dışında öenerebileceğim başka bir şey gelmedi aklıma gelirse eklerim. Bu arada yakınlaştırma uzaklaştırmayı yapamadım bende. Oyun içinde bi ctrl + Numlock bölümündeki + ya bas bu yakınlaştırma uzaklaştırma ise - lisi. Bunlar kısayollar.Dene olmazsa olmuyordur:).Zaten 3d oynuyorum sanada tavsiye ederim. Performans açısından çok daha iyi böylelikle stabil 60 fps oynuyorum.Bir de yanlış anlamazsan maxthona gir hakkında bölümü var sağ üstteki bölümde ordan sürümünü doğrula adam yüklemiştir ancak istediğin sürüm değildir başıma geldi sana inanmadığımdan değil yani :D

10. _01_

_01_ User

oyunun client i çıkana kadar bu tarz kasmalar takılmalara alışacağız sanırım , seafight a bile client çıkarılmışken şu oyunu hala tarayıcı üzerinden oynamak ne kadar akıl karı hiçbir tarayıcı veya bilgisayar kasmadan oynamayı sağlamıyor yayıncı TerorTheLegend kullanıcısının yayınında dahi adamın hitac keserken oyununun neredeyse 10 fps e düştüğüne gözümle şahit oldum ki bilgsayar özellikleri benimkinin belki 2 katı.

*** ultra ayarda kaldıracak bilgisayarlarda şu oyun donma yapıyor ya pes diyorum artık

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyunun indirilebilir istemcisi üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Tahminim 2020 yılı ile birlikte bu istemiciyi görüyor olacağız.

Şu anda indirilebilir istemcinin kapalı testleri devam etmekdedir.

Lütfen forumda Bigpoint dışında yayıncıların oyunlarından bahsetmeyiniz.

İyi forumlar.

12. _01_

_01_ User

o zaman şöyle düzelteyim, 100 gb lık oyunları ultra ayarda kaldıracak bilgisayarlarda şu oyun donma yapıyor ya pes diyorum artık.

client tarihi içinde lütfen iletin almanya ekibine acele etmesinler 2020 biraz erken olmuş bence, o zamana oynatacak birilerini bulursanız haber verin birlikte test edelim client i.

Düzenbaz ve -BURNINGLOVE-1 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.