Maxthon tarayıcı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve My-Memorys-Remains tarafından 19 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle merhaba oyunda fps sorunu yaşayanlardan birisiydim bugün açılmış olan fps sorunu konusunu gördüm ve ben de okuduğum öneriler üzerine maxthon indirdim fpsde hafif artış farkettim ( aslında çok 10 fps kadar ) ancak şöyle bi sıkını ile karşılaştım oyun ekranı büyütme küçültmeden etkilenmiyordu normalde chromeda % 67 büyklükte oynuyordum burada tarayıcı büyüklüğünü değiştim ancak ekran hala %100 büyüklükte sabit kalıyordu bu durumu nasıl engelleyebilirim bilen varmı acaba ayrıca tam ekrana tıklayınca oyun sayfasından esc ile çıkamıyorum

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Yaşadığınız sorunlar tarayıcı kaynaklıdır. Ne yazik ki bu konuda kullandığınız tarayıcının geliştirici ekibi dışında müdahlede bulunulamaz. Yinede tarayıcının daha güncel bir sürümünü kurarak deneme yapabilirsiiz.

İyi forumlar.

3. evet tarayıcı ile alakalı oldugunu biliyorum acaba ayarlarla alakalı düzeltilebilen bişey var mı diye yazmak istedim

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şahsen denemediğim için bir tavsiyede bulunamayacağım. İsterseniz tarayıcıyı tavsiye eden üyeyi konuya davet ederek, yardım isteyebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Tam ekrandan çıkmak için ESC veya F11 tuşuna basın, öyle çıkabilirsiniz.
    Çözünürlük sorusuna gelince bende bilmiyorum maalesef. Tarayıcının yeni sürümlerinde çalışabilir ama fps de düşüş yaşayabilirsiniz.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. anladım cevaplar için teşekkürler konu kitlenebilir.

7. Bonibon

Bonibon Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.