maxthon tarayıcı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve _HmOk_ tarafından 6 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _HmOk_

_HmOk_ User

Forumda tavsiye edilen tüm tarayıcıları(Opera,YandexBrowser,Chrome) denedim en sonunda Maxthon'un 4.4.3.2000 sürümünü indirdim oyun içi performansım gayet iyiydi. Sıkıntım hangarda gemi içindeki ekstralar sekmesini düzenlerken eşyalara tıklayabilmeme rağmen envantere atmaması veya envanterden slotlara çekmemesiydi. Son 2 gündür kullanıcı girişi yaptıktan sonra başla butonuna tıklayınca oyuna girmiyor bazen oyun sayfası açılıyor ama siyah ekranda kalıyor hiçbir şey yüklenmiyor. Bu sorunu yaşayan kimse var mı veya çözüm önerisi olan ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ne yazik ki kullandığınız tarayıcı konusunda bilgilerim kısıtlı. Bu nedenle size pek yardımcı olamayacağım. Tarayıcının eski sürümün kullandığınız için bu tip sorunlarla karşılaşıyor olabilirsiniz. Dilerseniz en güncel sürümünü bilgisayarınıza kurarak performans ve oluşan sorunlar konusunda bir deneme yapınız.

İyi forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Maxthon gayet iyi bir tarayıcı en azından benim bilgisayar kullandığım zamanlar. :) En güncel versiyonu deneyebilirsin veya komple kaldırıp baştan kurup deneyebilirsin.

4. maxthon v5.2.7 kullanıyorum gayet memnunum bir sıkıntı yaşamadım