Maxthon tarayicisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **BİSM-İ-ŞAH**(pir) tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu tarayiciyi kullanmaya basladim ama oyun ekraninda tam ekran yapmadigim zaman bi yere tikladigimda 3-4 saniye sonra tikliyor acaba bunun sebebi nedir ? macbook air 2013 ortasi laptop kullaniyorum

2. Merhaba ,

- Tarayıcının çerezleri ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
    - Flash player eklentisi güncel değilse güncelleyin
    - Ayrıca sistem özelliklerine göre de olabilir.

İyi forumlar.

3. İnternetinizden kaynaklanıyor olablilir.

4. sistem ozellikleri normalde 3d varken chrome da fps en dusuk 30 oluyor oda bazen genelde 40-60 arasi oynuyorum ama o tarayici kullanmaya basladigimda buyuk ekran olmayinca problem olmuyor ama normal ekran oynayinca dedigim gibi 3-4 saniye sonra gidiyor sistem ozellikleri i5 1.3 ghz 4 gb ram 1.5 gb ekran karti var cerez filan yok cunku yeni indirdim hic kullanmadigim bi tarayici ve herseyi guncel macbook kullaniyorum.

internette sorun yok 99 mbit gordugum oluyor.

5. Merhaba ,

Biz ancak alternatif çözüm önerilerini yazabiliyoruz. Teknik ayrıntıları özellikle kişiye özel bu tür bilgileri bilemeyiz. Yandex tarayıcısını denemediyseniz bir arada onu deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Merhaba arkadaşım. Aynı sorun bir aralar bendede vardı. Macbook'unu güncelleme yapıyorsun. Ve wifi ile değil. Güncellemeden sonra sadece monzilla veya safariden oyuna giriyorsun sorun cözülüyor. Benimkisi ise tamamen sacmalıktı 4. nesil i7 16 gb ram. Ve oyun kasıyordu :D Ve bu yolları izledikten sonra düzeldi.

7. merhaba bilgisayar genelde hep guncel oluyor aksatmam yani update gelmisse ama maxthon tarayacisinda oluyor bu kasma olayi chrome ve safaride 0 s1kinti var maxthon tarayicisi porttan ve kamulari yakalamada cok iyi oldugundan onu indir dediler harbidende oyle ama genis ekran yapmayinca sorunlu oluyor bu pc de .
    belki baska kullanan arkadaslardada oluyordur diye buraya yazdim 1-2 gun kalsa konuda ayni sorunu yasayan arkadaslar cevap yazsa aslinda iyi olur tarayici guzel yani en azindan porttan 2 saniyede atliyor

8. Merhaba ,

Ben oyunda Maxthon kullanıyorum fakat bir sıkıntı yaşamıyorum. Bazen yandex bazen maxthon kullanıyorum.

Bir süre daha açık bırakabiliriz. :)

İyi forumlar.

9. Off off 4. Nesil i7 mi hastayım o islemciye ya bende i5 1.Nesil var:( cok dandik:mad:

İslemcinl bilmiyorum ama bendede tam ekranda cogunlukla kasıyor fps aralıgım su aralar 24-59

10. İ5 1 nesili i3 3. nesiline bedel :D

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  11. Aynen oyle :( keske i3 alsaymısım diyorum kasa sıfırdan toplama:) ama islemcide buyuk hata yaptım:(

12. Merhaba ,

Konuyu daha uygun olduğunu düşünürek Yeni Başlayanlar bölümüne taşıyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.