Mayin argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mumu tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mumu

Mumu User

Merhaba

Arkadaslar Mayin argesi 1 ile mayin argesi 2 yapilinca dusmana nekadar hasar veriyoruz?
    hangi mayinda kac oluyor ?

tesekkurler

2. STEADY

STEADY User

sorduğunu bilmiyorum ama mayınla max 100k falan vuruluyordu heralde

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak lütfen yönetici üslubu kullanmayınız tekrarında cezai işlem uygulacaktır.
    Mayıncı I ile Mayıncı II birbirinden farklıdır. Birisi tahrip alanı artırır diğeri ise hasar oranını artırmaktadır. Ayrıntılı bilgi için burayı inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar

4. Mumu

Mumu User

benmi yonetici uslubu kullaniyorum pek anlayamadim.
    Argeler tamamlaninca Hasar orani kac oluyor yapan bir arkadas bilgisini paylasirsa sevinirim
    ornek olarak su DP mayini

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Yönetici üslubu;
    Bu mesaj stili yönetici üslubudur.

İyi Forumlar

6. Mumu

Mumu User

Ben Merhaba yazmistim dikkatinizi cekerim.

peki Konuya baslarken nasil bir yol izlememizi oneririsiniz sayin Gokmen ?

Benim kullandigim format formal konusma girisi seklinde
    siz ne oneriyorsunuz ?

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Direk mesajınızı yazabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. Mumu

Mumu User

yazisma kurallari var Saygi var ben sizi anlayamiyorum Gokmen bey

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Üzgünüm ama bende forum kurallarını uygulamakla görevliyim. Lütfen asıl konumuza dönelim isterseniz.

İyi Forumlar

10. Mumu

Mumu User

Gokmen Bey ilk Mesajimi Merhaba diye yazip sorumu sorup tessekurler diye bitiriyorum. Giris gelisme Sonuc

Siz Merhabayi *Merhabalar* diye okuyup tesekkurleride *iyi forumlar* diye algilayip bana burada yonetici gibi yazmayin diyorsunuz.
    Oncelikle siz yanlis algiladiginizin farkindasiniz ama ozur dilemek okadar zorki sizin icin. Konuyu uzatiyorsunuz Ozur dilemek erdemdir Gokmen bey

Tessekurler

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

İlk olarak "Merhabalar" diye başlamak benim seçimimdir normalde "Merhaba" yazarlar diğer görevli arkadaşların mesajlarını inceleyebilirsiniz. İkinci olarakta konu dışına çıkmaya ve tartışmaya devam ederseniz konuyu kilitlemek zorunda kalacağım bilginize.

İyi Forumlar

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Forumda yetkili için kullanılan kalıbı kullanmak forum kurallarınca yasaktır.Foruma giren herkes kurallara uymak zorundadır.Aksi takdirde cezai işlem uygulanır.

İyi forumlar

13. Mumu

Mumu User

Siz yazilanlari okudunuz mu?
    Merhaba demek yonetici kalibimi tesekkurler demek yonetici kalibimi yapmayin lutfen
    bide ustune cezai islem diyorsunuz

14. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Tartışmadan dolayı konunun kilitlenmesi uygundur. Forumda konular neden kilitlenir bu konuda buradan bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.