Mayın ve Eksi Şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *LİON*[TET] tarafından 13 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düşüncem

1. Mantıklı ( Yorum belirtiniz )

2. Mantıksız ( Yorum belirtiniz )

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bildiğiniz gibi, herhangi bir oyuncu mayın bıraktığı vakit mayın bırakan zat-ı muhteremi patlatınca eksi şeref yiyoruz. Bu uygulamayı düşman klan yandaşları genelde sık sık yapıyor. Bizlerde mayından kurtulma amacıyla mayın bırakanı patlattığımızda eksi şeref alıyoruz. Mayın bırakan kişinin mayınından hasar yediğimiz zaman o oyuncuyu patlattığımızda eksi şeref almamamız gerektiğini düşünüyorum. Desteklerinizi bekliyorum.

2. oben

oben User

peki tersini düşünelim.benim iç savaşım var bıraktım mayını düşmana oturmadı geldi başkası oturdu..oturan kişi mayını bırakanı kessin eksi yemesin..mantıklımı.

3. GREED

GREED User

Bence olabilir +1

4. O esnada başkasına oturma ihtimali çok az gibi.. En azından 3-5dk sonra oturur.. Onun içinde belli bir etki süresi koyulabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.