Mayıncı Ar-Ge leri Akıllı Bombaların Hasarını Arttır mı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ModernKöle tarafından 4 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mayıncı 1 ve 2 argeleri hasar artışı etkisi;
    akıllı bomba hasar artışı ve insta kalkan hasar engelleme yüzdlerini arttıroyr mu ?
    yoksa sadece tek mayın döşendiğinde mi hasar katkısı sağlıyor ?

2. Bildiğim kadarıyla sadece mayını etki ediyor. Bende mayın 1 ve 2 ye arge cermiştim ama pişman oldum şimdi argemi yeniden düzenliyorum

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Mayıncı argeleri Akıllı Bombalarınızın hasarını arttırmakta lakin insta kalkanına etki etmemektedir.

Konu başlığınızı düzenledim.

Sormak istediğiniz başka bir soru yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. ben şu an 41 argedeyim. yaratık argesi vermedim vermeyeceğimde. tabi ikna edici bi yorum olursa veredebilirim.
    bunların dışında sıradaki argeleri mayıncı vermek mi yoksa roket uzmanı vermek mi daha mantıklı olur.

Son düzenlenen: 5 Şubat 2020
  5. Mayın kullanıyorsanız mayıncıya. Roket efekt dışında da çok hasar artışı sağlamaz.

6. efekt veren ısı tarayıcısı, roket uzmanı nı kastettim ben totalde %12 hasar artışı veriyor.

7. Onun da efekti var. Ucunda mor oluşuyor 5/5 yapınca. Isı ayarcısı 1 tane verilse bile sanki yandan atıyormuş efekti veriyor. Ayrıca roketin kendisi az hasarlı zaten. Yani yüzdesi alınınca da üstüne az ekleme olacak haliyle.

8. Aliens

Aliens User

Mayıncı I&II Ar-Ge'leri Akıllı Bomba hasarınızı %50 (%20 hasar veren bombayı %30'a çıkarır) bonusu verir. Tahrip Alanı Ar-Ge'si ise yine aynı şekilde Akıllı Bomba'nızın hasar verme menzilini 600 radyandan 900 radyana çıkarır ki bu savaşlarda doğru konulduğu takdirde size epey üstünlük sağlar.

Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  9. anlaşılan mayıncı ya yönelecez. konu kiltlenebilir. admin fikrini belirtip kilitlerse sevinirim.

10. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkür ederim. Benim oyumda mayıncıdan yana neticede PVP için oynayıp gemilerimizi geliştiriyoruz :) . Mayın hasarları gerçekten savaşlarda çok fark yaratıyor.

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.