Mect Yeni Evren

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aria tarafından 3 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Yeni bir harita ve değişiklik olsun.

oy sayısı 10
    76,9%
  2. Hayır, aynı haritalara devam şart.

oy sayısı 3
    23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aria

Aria User

Arkadaşlar birçoğunuz artık sıkıldı, açıkça bende aynı haritalardan bıktım.

Bir fikir vereyim dedim. Umarım ki azda olsa ilgi çekmiştir. Biraz düze taban yaptım ancak yeni harita şart. Fikirlerimi sundum.

Yıldız evreni şekli böyle olacak.

Sisteme giriş seviyesi; 15'tir.
    MT-?? haritasına giriş; 16. Seviyedir.

Özellikleri; x-8 haritasının ortasında portal olacak ışınlanınca. "Mect Üst" haritasına ortadaki portal çıkacağız.

Evrenin özellikleri;

1; Sadece 2 tane üst bulunmaktadır. Mect Üst ve MT-??'dadır.

Npc gelince;

Mect Üst; Bölümünde, grub halinde "UberPhonix ve Phonix, Boss, Phonix" dolacaktır.
    Yüksek vuruş gücüne sahip olacaklardır.
    BossPhonix ve UberPhonix grup halinde gezecektir. "Uber'i Boss Koruyacaktır."

M-1x; Burada "Kontrolden Çıkmış Gemiler" yani "Goliat, wance, phonix, bigboy benzeri" gemiler bulunacaktır.

M-2x ve M-3x; Bu haritada, "Citadel, Aegis, Speadhead" bulunacak. Bunlara dalındığında, 5-6 tane phonix etrafında belirecek. Tabii ki yetenek kullanacaklar,
    Örneğin;
    Citadel, phonix çıkınca kalkan basacak ve phonix kesmeden onu kesemeyeceğiz.
    Aegis, 1 defaya masus, canın %50 altına inince, 3 tane boss phonix çıkarıp onları kesinceye kadar koruyamaya girer.
    SpeadHead; Ölüme yaklaşınca, yer kaçmaya başlar, bu sırada "yön şaşırtıcı yetenek basar"

M-3x; Haritanın özelliği, uber gemilerimiz var. Yani harita UberGoliat bulunmakta, çok tehlikeli bir npc'dir. Daldığı kişiyi 5 Saniye yavaşlatır. Ve bu sırada kalkanınıza %30 daha fazla hasar vurar.
    -----
    M-1-M-4 Kadar; Bu haritada, diğerleri gibi benzer olarak, Ufo bulunmaktadır.

Ufo'Nun özelliği, her öldüğünde "M1-M4 haritalarında sırayla çıkar, çıktığında. Etrafında "Ufonit" çıkar, onları kesmeden ufo ölmez, ve aşırı mesafeli güçlü vuruşlar yapabilir.

Eğer ufo çıktıktan sonra hemen kesiliyorsa, diğer doğuşunda, Dp ve kalkan daha da yüksek olur.

Uzun süre beklemesi ufoyu zayıflatır, ancak en zayıf haliyle bile 4 tane cubikon gibi bir güce sahibtir. Ve "çıkan ufonitler" aşırı güçlüdür.

Haritada M-1-M-4 kadarki kısımda, Icy gibi npcler bulunur, normal etkinliktekilerde daha zayıf ve ödül düşüktür.

----

MT-??

Son üst bulunduğu haritada, ortasında portal bulunur, haftalık olarak görev verilir ve yenilenir, bu "???" girmenizi sağlar. Böylece, ??? haritasına ilk oyuncuların girmesi ve kolaylık sağlanması sağlanır. Haftalık görevlerin yapılmasıda desteklenir.

Not; Girilen yeni düzenle, "???" haritasında toplanan x4 miktarı düşürülmüş, buna hitaben, ??? haritasının daha da değişiği eklenir.

Siz; ??? girdiğinizde ilk 20 kutu içeriğiniz, x4 olacaktır. Kalanları, size "x2 mermisi olarak gelecektir."

Bir nevi, yeni bir ??? haritasıdır.

MT-?? yaratıklarına gelince,

Yeni bir yaratık daha gelecek, bu haritada

Bunlar "Taşıyıcı Kargo Gemisi" olacak.
    ve "Taşıyıcı Küçük Kargo Gemisi"...

Yavaş ve saldırı gücü, düşük olacak. Bunları patlattığınız zaman, alan hasarı olarak 110 bin verecek. Vuruş gücü de, 1.000 olacaktır.

Npc size 1 anahtar verecek, bu haritada bulunan kırmızı avantaj kutularını açmak için olacak.

Ödülü ise %100 fazla içerik verecektir.

%90 ihtimalle "Uri, credis, mermi, gg enerji"
    %9 ihtimalle "Kozmetik"
    %1 ihtimalle "Ekipman"

Umarım olmuştur. Böyle bir şey bekliyorum destek olursanız sevinirim :))

WolfWar bunu beğendi.
  2. oben

oben User

oyundaki mevcut düzen kokuşmuş bugdan geçilmiyor siz hala mecit gelsin ömer gitsin..rahat bırakın artık şu fikir havuzu bölümünüde mevcut hataların giderilmesi yönünde bişeyler yapılsın...atı alan haarana vardı hala mecit..

3. Aria

Aria User

Hatları bug bölümüne bildir.

Skylab bug olduğunda; Skylab seprom aktaranlar 50-100 milyon atış yapıp, bug bildirip oyun kötüleyenlerdir.

Yani sende zamanında yemişin bugları, sonra bug kalkınca, 3-4 eksik kalmış, ah diyon.

Kusura bakma, bu oyunda tek sorun "Lag" kaldı. O da adobe ve unility geçiş ayrıca, kısa süre sonra oyun serverleri birleşecektir.

WolfWar bunu beğendi.
  4. LARK1988

LARK1988 User

Düşüncene sağlık ben sevdim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.