Mega Happy Hour da uri çekecem

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Baker-have-deathwish tarafından 11 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 225 k uridium çekecem çarda 25 k uri var aegis mı alayım ?

5 iris
    15 lf3
    15 bo2
    15 elit hız

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Ar-ge durumunuz nedir?

Keyifli Forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşım eğer sabırlıyım dersen citadel almanı öneririm.Citadel alınca skylabtan uridium ile hızlı sevkiyat yaparak rahatça kredi kasabilir istediğin herşeyi alabilirsin....

4. 11 arge

geriye kalan uridiumu kasmak zor olur hemde yeni hangar açamam eşit çok yönlü gemi lazım

Beyler yardım edin :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ocak 2015
  5. llTheKara

llTheKara User

Aegis kasilmakta cok etkili savastada gayet iyi ama bu ekipmanlarla aegis sıkıci gelicek ve yetmiycektir arge yapmaniz daha makul.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

lf3ü en az 31e tamamla

7. Bana kalırsa önceliğiniz Ar-Ge olsun.Geminiz gayet iyi durumda ancak Aegis diğer arkadaşın da dediği gibi sıkıcı gelecektir.

8. ageis alıp hızlıca yapabilirsin biraz sabır varsa ageis alıp cubide takılanlara takıl bos talon kes ben 9lf3 ken pet almıştım kami 3 1 ayda kendimi fuledim lf3 fln

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Ageis almanız kasmanızı kolaylaştırır.Fakat 11 arge çok düşük kalmış.

Eski haritalarda leonov gemisi alıp daha kolay kasabilirsiniz.

Öncelikli olarak irislerin sayısını çoğaltmalısınız.

İyi Forumlar.

10. fbrecep123

fbrecep123 User

Aegis alma 2can kalkan basıyor diye benden tavsiye aegis çöp bir gemi citadel yada goliden başkasını alma bilen adam cani inmeden keser zaten slotları

11. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aegis hoş gemi tek sorunu x4ün az vurması.. Düşman klan 3-4 kişi sıkıyor ben tek kişi can basa can basa kesiyorum bunları ama işte arada kaçanlar oluyor goliye oranla az vurduğu için 5 lazerin gerçekten farkı var..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.