Mega Happy Hour X3

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Bugün saat 20.00-21.00 saatleri arasında x3 vardı ben bu cuma nakit çekip pazar günü x3ten yararlanmayı planlıyordum pazar günü yine x3 çıkarmı yoksa sadece haftada birmi çıkıyor acil beni fikirlerinizle aydınlatırmısınız şimdiden teşekkürler ACİLLL!!!

2. Hafta içi yapılmasına aldanmayın , Her Pazar çıkmaktadır :)

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

saol kardeşimde pazar günü çıkacağından eminmisin

4. Çıkar kardeşim , Hafta içi x2 ve x3 Bazen çıkar , Bazen geliştirme indirimi çıkar

Ama Süper Kazançlı Saat x3 Her Pazar Server saati ile 19:00 ' da çıkmaktadır.

Bu hafta da çok yüksek bir ihtimal ile çıkacaktır

5. Merhaba ,

Genel olarak pazar günleri çıkıyor fakat hafta içi çıktığı da olabiliyor. Genel olarak 19:00/20:00 yada 20:00/21:00 arası çıkıyor.

İyi forumlar.

6. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Sayın SModum ben sizin dediğinizi anlamadım hafta içi çıksa bile pazar günü kesinlikle çıkarmı diyorsunuz yoksa hafta içi çıktığı zaman hafta sonu çıkmazmı diyorsunuz anlamadım ben ?? :)

7. Hafta sonları Genelde çıkar , ama hafta içi de çıktığı olur diyor.

Bu sistem tarafından yapıldığı için aslında kesin bir bilgi verilemez ancak biz son zamanlarda Her Pazar çıktığını gördüğümüz için buraya bu şekilde yazıyoruz

O Yüzden hafta içi çıksa da hafta sonu çıkar , yada çıkmaz bunu sistem belirler

Ama ben Hafta içi çıktıktan sonra , Hafta sonu da çıktığını çok gördüm

O yüzden benim yazıma güvenin , Hafta sonu Server Saati ile 19:00 ' da oyunda olun

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

x3 konusunda garanti bir saat bulunmamakta.Ancak sizlere genelde çıktığı vakitler söylenmiş.Pazar günü siz oyunda 17:00 den sonra oyunda durun çıkar umarım buda benim fikrim.

İyi forumlar

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

teşekkürler konu kilitlenebilir

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biz teşekkür ederiz konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.