mega happy hour

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rousing tarafından 28 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. rousing

rousing User

bu aldığımız uridiumun 3 katının verildiği gün ne zaman gelebilir mega happy hour

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bu tür kampanyalar sistem tarafından belirlenen saatlerde aktif oluyor.

Maga Happy Hour yerine Helix %400 ü takip etmenizi öneririm.

İyi forumlar...

3. size özel teklifler oluyor onları değerlendirmek istiyorum o yüzden sordum

4. Alfisti35

Alfisti35 User

O teklifler ilk acemilik zamanıda veriliyor. Belli bir aşamaya gelince bireysel olarak pek teklif gelmiyor. Şöyle örnek vereyim seviyeniz yüksekse yani artık teklif almıyorsanız birkaç hafta girmeyin yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 1.500.000 uri 150 TL falan oluyordu. Yanlış bilgi vermek istemem fakat böyle birşeydi şahit oldum

5. ya zaten yeni başlıyacam 30k uridium 5 lira teklifi var happy hour'un gelmesini bekliyorum 90k uri vericek happy hour ile 1buçuk hafra oldu daha gelmedi her saat girip bakıyorum yok genelde pazar günleri saat 7-9 arası geliyordu kaldırdılarmı artık ne yaptılarsa helix çıkıyo onun yerine

6. Alfisti35

Alfisti35 User

Onu helixle alırsan 3 kat değil 4 kat daha fazla verecek. HELİX'le alman lazım zaten Megayı bekleme Helix daha karlı

7. helix tede etkisi oluyomu ama helix zamanında teklife tıklıyorum 30.000 uridium 5 tl yazıyor helixte normal uridium alırkan 5 tl ye olan 5000 uridium yerine 20000 uridium yazıyor teklifte yazmıyor ama genede geçerli oluyormu

8. Alfisti35

Alfisti35 User

geçerli oluyor. Yukarıda mod' öyle yazmış zaten

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.