Mega happy hour

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *O*R*X*A*N tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *O*R*X*A*N

*O*R*X*A*N User

S.a modum tahminizce mega happy hour ne zaman olur?ben univeristede okuyom o yuzden oyunu fazla takip ede bilmiyom sizden rica etsem mega happy hour baslayan zaman benim meylime bildirim ata bilirmisiniz?

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Genelde pazar günü akşam saat 20:00-21:00 arası x3 saati oluyor....

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle üyelerin link paylaşımında bulunması , Güvenlik nedeni ile yasaktır.

İkinci olarak Kazançlı Saatlerin ne zaman çıktığı konusunda bilgi veremiyoruz , Sistem tarafından atanıyor.

Ancak bazı sunucularda , Son zamanlarda Her Pazar günü , Sunucu Saati ile 19:00 ' da x3 Kazançlı Saat kampanyası yapılmaktadır.

Bizim size bu konuda bildirim yapmamız yada Mail göndermemiz söz konusu değil.

Ancak oyunu oynayan arkadaşlarınızdan biri ile , Temas halinde kalıp , Sizi bilgilendirmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. genelde pazar 19-21 arası sunucunun yerel saatine göre biraz oynar

5. Merhabalar, Nadiren Çarşamba Günüde Olmakta. İyi Forumlar..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2014
  6. Merhaba ,

Genelde haftasonu Pazar günleri saat 19:00/20:00 yada 20:00/21:00 arası çıkıyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.