mega kazançlı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŠĪЧΛĦ¯ŦĪMŠΛĦ[¯ŦŪЯΚ¯] tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar abd doğu serverinde oynuyorum x3 saatinde uri çekmeyi düşünüyorum fakat abd doğu serverlerinde x3 çıkıyormu çıkıyorsa hangi saatlerde çıktı en son bilen varmı?

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Konunuzu yeni başlayanlar bölmüne taşıyorum orda size arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Rica ederim görevimiz oyuncu arkadaşlara yardımcı olmak.

Keyifli Forumlar.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Her serverde x3 çıkmaktadır.Ancak serverin türkiyeyle olan saat farkını göz önünde bulundurun ilk başta.Hafta sonları özellikle pazar günleri 17:00 18:00 19:00 20:00 saatlerinde ara ara oyunu takip edin bence :) Tabi bunlar oranın saatine göre.Bizde hangi saate denk geliyor hesap edebilirsiniz.

İyi forumlar

5. teşekkür ederim :), Tr saatleri 20:38 08.10.2014 zamanını gösterirken abd doğu serverleri 02:38 08.10.2014 zamanını gösteriyor nasıl iştir bu anlamadım ben :)

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Dediğim saat ve günleri takip ederseniz yakalarsınız diye umuyorum cumartesi günüde yine o saatlerde şansınızı deneyin :)

İyi forumlar

7. eğer serverinizin saati global amerikayla aynı ise , pazartesi günü sabah 5-6 arası oluyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.