Öneri mega uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____»ραℓℓα∂ιuм«¯¯¯¯ tarafından 31 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba modlarım okadar insan mega uri saati bekledi yeni yıl etkinligi olarak darkorbit cok para kazanmak istemiyor sanırım neden böyle bir etkinlik yapmadılar hala anlamış degilim...

2. mehmet abi çıkmadı x5 ya :( 180 liralık çekcektim

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

X3 vaktinin belirli bir gün veya saati yoktur.Ancak genellikle oyuncuların online sürelerinin en fazla olduğu gün ve saatlerde çıkmaktadır.

İyi forumlar

4. :d çoğu oyundaki yılbaşı etkinlikleri uçuk düzeyde burda bir x3 bile yok :d not:çoğu oyun demeden umarım ban almam :ddd

5. Arkadaşlar çıkma ihtimali %75 diyeyim ramazan ve kurban bayramında x4 yaptılar...

6. karanlık modum sanırım oyunla pek aranız yok cünkü su an oyun full dolu ice meteor spaceball bütün herkes oyunda ve bu etkinlikler sayesinde oyunun tadı geldi paramızla uri almak istedik sadece:)not:umarım ban yemem bende...:)

7. gece 12 ye kadar bekleyin derim

8. Arkadaşlar %75 ihtimal var olabilir olmayada bilir çünkü kurban bayarmı gibi günlerde yani özel günlerde bu sene x4 çıktı siz gece 12 ye kadar bekleyin ama tahminen saat akşam 8-9-10 arası çıkar gobime geliyor...

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tekrarlıyorum bu tür etkinlikler bizlerin iletmesiyle veya istemesiyle gerçekleşmiyor.Merkezin kararı olan bir durum.Anlayışla karşılamanızı bize daha fazla yüklenmemenizi öneriyorum.Forum kurallarını hatırlatıyorum ;)

Mutlu Yıllar.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.