Mehaba arkadaşlar biraz yardımcı olabilir misiniz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve liwali22 tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. liwali22

liwali22 User

Öncelikle herkese merhaba,

Oyunda yeni sayılırım yıllar önce oynayıp bırakmıştım tekrar başlamaya karar aldım ve baya değişmiş oyun.

Şuan Goliath var ve tasarımların hepsi var.

22 tane LF3 (15 tanesi gemide 5 tanesi Flaxlarımda 1 tanesi boşta. Gemideki 15 tane 5. seviye.)
    Hellstorm2 5'li Roketatar
    1 tane 5. seviye 2 tane normal B02
    8 tane B01 ve 4 tane A02 kalkan var.
    Roket Auto Tamir IV vs. CPUlar mevcut.

Levelim 11 nerede kasılmalıyım seri bir şekilde kredi ve level kasabilmek için?

x7 diyenler oldu ama orası neresi nasıl gidiliyor hala bilmiyorum internette de biraz araştırdım fakat bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar..

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Şirketinizi belirtirseniz size yol tarifi verebilirim x-7 haritasına nasıl gideceğinizi ve geminizin leveli kaçtır?

Keyifli Forumlar

3. liwali22

liwali22 User

Gemi leveli normal level mi ayrı mı oluyor ? şirketim VRU

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Oyundaki seviyenizi soruyorum. Seviyelere göre haritalara girebiliyorsunuz.

Keyifli Forumlar

5. liwali22

liwali22 User

Konuda zaten belirtmiştim 11 seviyeyim.

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Affedersiniz görmedim. 3-4 haritasından üst orta porttan atladığınızda 4-3 haritasına geçişiniz olacaktır, haritanın ortasında port var ordan atlayınız ve 4-4 haritasına geçişiniz olacaktır. 4-4 haritasından mini haritanızdan en alt kısımdaki portta doğru gidiniz ve atlayınız. Atladığınızda 3-5 haritasına ulaşacaksınız en son olarakta sağ alt porttan atladığınızda 3-7 haritasına ulaşmış olacaksınız.

Ayrıca ileri düzey atlama cpunuz varsa cpu sayesinde otomatik olarak 3-7 haritasına atlayabilirsiniz. İleri düzey atlama cpusu hakkında buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

7. liwali22

liwali22 User

Teşekkür ederim konuda belirttiğim nitelikte bir gemiyle burada kasılmam rahat olur mu acaba? tp ve kredi nasıl gelir?

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Benim size tavsiyem 12 level olana kadar gitmeyin çünkü patladığınızda hangarda doğmayı tercih ettiğinizde 3-1 de doğacaksınız ve tekrardan gitmek için bütün yolları tekrarlayacaksınız ama 12. levele ulaştığınızda patladığınız zaman 3-8 deki hangarda doğarsınız ve sol üst porttan 3-7 haritasına atlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

9. liwali22

liwali22 User

Peki 12 olana kadar nerede kasılmalıyım? Oyunla ilgili kasılma kılavuzu falan var mı acaba varsa konuyu atabilir misiniz?

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Haritalardaki yaratıklar ve ödülleri hakkında buradan bilgi alabilirsiniz. 3-4 de sibelon kesebilirsiniz.

Keyifli Forumlar

11. ahmettyran

ahmettyran Guest

Hangi serverdesiniz ?

12. liwali22

liwali22 User

tr3 vru

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.