Memleket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve InYourFace tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. InYourFace

InYourFace User

•Kıyamet•

Profil linkinizi gördümde kiyamet.53 Rizeli misiniz merak ettim sadece

2. Merhaba ,

Profil link'lerinde sistem tarafından değişiklikler olabiliyor. Yani normalde 53 diye birşey yok fakat sistem o şekilde bir ekleme yapmış. :) Sorunuza gelecek olursak hayır karadeniz bölgesi ile bağlantım yok. :D

İyi forumlar.

3. InYourFace

InYourFace User

Kardeniz bölgesiyle alakam yok derken pek sıcak kanlı söylemediniz:)
    Ben Rizeliyimde :)

4. Merhaba ,

Memleket olarak karadeniz bölgesinin içine giren bir yerden değilim demek istemiştim. :) Marmara bölgesi'ne dahil olan bir yer diyelim. :D

İyi forumlar.

5. InYourFace

InYourFace User

Hmm anlaşıldı yanlız şu benim diğer konuyada bi cevap yazsak bu konu bahane yani :D bktm burdamısınzı :D

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

konu derken?

7. Merhaba ,

Genelde oradaki konulara düşüncemi yazmam çünkü farklı anlaşılıyor. :) Olumlu birşeyler yazarsam olacak beklentisi fazla oluyor. Olumsuz yazarsam sanki benden kaynaklı olmuyor yada yapılmıyormuş gibi düşünülüyor.

İyi forumlar.

InYourFace ve .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  8. InYourFace

InYourFace User

ya en azından Team darkorbit rütbesinde birinin o şekilde başından savması doğrumu onu öğrenmek istedim ben orada fikirlerimi belirtim arkdaşn biri gelp yok onu kullan bunu kullan akıl veriyo neden ben klan haberini kullanmam gerektiğini 2 kez acıkladıgım halde sadece bu şekilde baştn savurma dogrumu onu bilmek isterm

9. Merhaba ,

Sonuçta uygun bir şekilde düşüncelerini yazanlara birşey diyemeyiz. İster üye ister görevli olsun olumlu yada olumsuz kurallara uygun düşüncelerini yazabilir.

İyi forumlar.

10. InYourFace

InYourFace User

Baştan savurucu bir tutum sergilemesi hiç hoş değil team darkobit rütbesine yakışır bir şekilde açıklayıcı olaiblr düşüncenizi beğenmedm diyebilr sadece raidcall ts felan kullan vesayre dedi iyi hoş bende acıkladım sonrasında tekarardan aynı şeyi demesi kayde almadıgın göstergesidir ve sonrasında ben neden klan haberlerine ihtiyc duydugumuzu ackladm ve cevap vermdi bkliyorm yeni cevabnda ts kullan raid kullan gibi bir cevap mı alacğm hayırlısı :)

Yanlış anlaşılmak istemem fakat bana supporta nasıl ulabilcemiğimi söyleyerek çok büyük iyilk yaptını sanan yetkili arkadşlar var burada anlam cıkaramıyorm Bunu yazarak acık net lakaitlk yptnızı düşünüyorum ben uslubumu bozmadıkça arkdaş tahrikk ediyor ve konu kapatarak susturabilceğni düşünüyor enteresan kıyamet modum gerçekten sizden özür dilerm böyle bir tartışmanın içerinde sizide katmak istemezdm sizin üyelere karşı olan tutmunuz #7 deki yorumda gayet açık ve net tekrar sizden özür dilerim kıyamet modum

11. Merhaba ,

Genel olarak takip ettiğim kadarıyla konun buralara gelmesine neden olabilecek birşey yok. Bizler konulara yazarsak illa olumlu mesaj yazacağımız anlamına gelmez. Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümündeki konulara olumlu yada olumsuz mesajlar yazabiliyoruz.

Ayrıca konuyu geliştirmeye yönelik mesajlarda yazıyoruz. Fakat sanki SİHİRBAZ FM'nin raid yada ts v.b. programları kullanabilirsiniz yazması ile konu tamamen bitmiş gerçekleşmeyecekmiş gibi bir düşünceye kapılmışsınız.

Konuları ve mesajları incelediğimde sizin de support'a bildireceğim diye tehtid edercesine mesaj yazdığınızı gördüm.

Tekrar belirtiyorum üye yada görevli farketmez olumlu-olumsuz düşüncelerini yazabilir. Ayrıca alternatifler yada konuyu geliştirme adına önerilerini de yazabilir.

Her ne kadar burada bizler görevli olsakta bu göreve gönüllü olarak başladık. Burada bir çok şeyden taviz vererek görev yapıyoruz. Bir çok defa uyku uymadığımı hatırlıyorum.

Buna karşılık forumda üyelerden aldığımız tepkileri de hak ettiğimizi düşünmüyorum.

İyi forumlar.

12. InYourFace

InYourFace User

Sizin tutumunuz o kadar düzgün o kadar doğruki size karşı yanlş bir tutum sergilediğimi düşünmeyiniz benim supporta başvuracımı tehdit olarak görmenizi istemem benim haksız bir cezayla karşı karşıya kalırsam supporta konuyu bildirceğimi söyledim yani bana cezayi işlem başlatırız demesinden kastm bunu yazdım tekrar sizden özür dilerim.(sizden sadece kıyamet modum) verdim rahatsızlkdan dolayı özür dilerim hayırlı geceler dilerim.

13. Merhaba ,

İlk olarak biz Darkorbit Türkiye Forum Ekibi olarak aynı sayılırız. Bir tek benim şahsım ile bitmiyor. Dediğim gibi siz yazılanı farklı yorumlayıp farklı bir boyuta taşımışsınız. Aynı şeyi yazan bir üye olsaydı ne olacaktı yine aynı şeyler mi olacaktı ?

Forum kuralları dahilinde yazılan bir düşünceyi yada öneriyi farklı yorumlayıp alakasız bir kısma yönelmişsiniz. Dediğim gibi konuyu ve mesajları inceledim yani farklı anlaşılmış olabilir. Sonuçta bizler de düşüncelerimizi yazabiliyoruz.

Açıkçası orta yolu bulmak adına diğer görevli arkadaşımızdan da özür dilemeniz doğru bir davranış olacaktır.

İyi forumlar.

14. InYourFace

InYourFace User

Bunu Siz istediğiniz için yapabilrim o arkdaştan da özür dilerim sırf siz istediğinz için fakat konuda bi üye arkdaşmız bana katılmış bir diğer arkdaşmız katılmamış gayet normal karşıladım fakat görevli arkadaşmız açıkladı bana fikrinide sundu bende gayet normal bir şekilde karşıladım ve tekrar neden klan haberlerine ihtiyacımız oldugunu sundum aynı mesajı evip cevirp önüme tkrardan koyma davranışı benim hoşuma gitmedi ve bu tartşma buralara geldi anlaşılan sizde rahatsız oldnuz bende oldm konu uzatmak istemiyorm izninzle konu burda kapansın bu konuyuda tartşma kapatalim bende müsadenizi istiyim.Sizden tekrar özür dilerm.

15. Merhaba ,

Herkes günlük normal yaşamında ya okul , ya iş yada başka meşguliyetlerle uğraşıyor. Görevliler olarak bazılarımız iş bazılarımız okul v.b. şeylerle uğraşıyoruz uygun olan vaktimizde forumdaki görevlerimizle uğraşıyoruz. Gün içindeki yaşanan yorgunluk v.b. şeyler bizleri de etkiliyor.

Haliyle temelde herkes bir takım alanlarda uğraşıyor gün içinde yorgunluk v.b. şeyler oluyor. Dediğim gibi yazılanlar farklı anlaşıldığından dolayı konu dışına çıkılmış.

Şahsen genelde sakin olmaya çalışırım fakat bazen tutamadığım oluyor. :)

Bundan sonra genel anlamda daha dikkatli olmak iyi olacaktır diye düşünüyorum. Tabii ki müsade sizin iyi geceler.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.