Menzilden çıkmama rağmen..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve savaskfy1907 tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1.6 da cubikon grubu ararken vru yakışıklı prens adlı oyuncuya denk geldim hemen bana sıkmaya başladı doğal olarak.Ben vegayım 561 hız birimim var o goli 540 hızı var muhtemelen adamdan epey uzaklaşmama rağmen menzilinden çıkmış olmam lazım kesin adam bana dondurucu sallayıp durduruyor ve kesiyor ben bunu anlamadım hile kullandığını imaa etmiyorum yanlıs anlaşılmasın sadece merak menzilinden çıkmama rağmen adam bana nasıl halen roket ve lazer sıkmaya devam ediyor ?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İnternet hızındaki farklılıktan dolayı rakip sizde uzakta görünse de , Diğer Kullanıcıda yakın görünebilir.

Bunun dışında eğer , hile kullanımı olduğunu düşünüyorsanız , Bir daha ki sefere gerekli Kanıtlarınızı alıp ( Video , Resim ) Support ' a başvurunuz.

Keyifli Forumlar

3. Aynen benim net cok kasıyor ve böyle durumları cok yasıyorum internet yüzünden olmustur o

4. she4377

she4377 User

***** n,cli oyuncu 4-2 haritasında saat 04-05 arasında oto bot kulanıyordu .yada bana oyle geldı.çok seri bir sekilde kamikaze modulu kullanıyordu .bu saat dilimi oyun save ınde varsa incelenmesini istiyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 May 2015
  5. İnternet hızıyla alakası yok.Lazer ile roket menzili farklıdır.roketlerin menzili lazere göre daha fazladır sizde deneyin farkı göreceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.